Palveluntarjoajat

Kielikeskus

Kielikeskuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille ja henkilöstölle kieli- ja viestintätaidot, jotka luovat vahvan pohjan menestykseen opinnoissa ja työelämässä.
Aalto yliopisto Dipoli Unto Rautio

Kielikeskus on Aalto-yliopiston yhteinen kielten ja viestinnän opetus- ja palveluyksikkö. Järjestämme opiskelijoille ja henkilöstölle tarjottavan kielten ja viestinnän opetuksen.

Kielikeskuksen yhteystiedot: [email protected] 

Kielikeskuksen yhteystiedot (Into)

Kielikeskus järjestää kieli- ja viestintäkoulutusta yliopiston henkilöstölle yhdessä yliopiston henkilöstöpalveluihin kuuluvien osaamisen kehittämispalvelujen kanssa.

Pelkästään henkilöstölle suunnattujen kurssien lisäksi yliopiston henkilökunnan jäsenet voivat myös osallistua ensisijaisesti tutkinto-opiskelijoille tarkoitetuille kursseille, mikäli niillä on opiskelupaikkoja jäljellä. Henkilöstön jäsenet voivat lisäksi ottaa yhteyttä Kielikeskukseen, jos he haluavat henkilökohtaista ohjausta suullisessa tai kirjallisessa englannin-, ruotsin- tai suomenkielisessä viestinnässä.

Kirjaudu sisään nähdäksesi enemmän sisältöjä.

Kieli- ja viestintäopinnot (Into)

Opintojen tarkoitus on antaa opiskelijoille kieli- ja viestintätaidot, jotka luovat vahvan pohjan menestykseen opinnoissa ja työelämässä.

Lue lisää
Students at Finnish class

Kielikeskus - yhteystiedot (Into)

Kielikeskuksen opetushenkilökunnan yhteystiedot.

Lue lisää
Kaksi opiskelijaa juttelee keskenään. Kuva: Unto Rautio / Aalto-yliopisto

Aalto-yliopiston kielelliset linjaukset

Aalto-yliopiston kielelliset linjaukset ja periaatteet

Aalto-käsikirja

Oppimispalvelut

Aalto-yliopiston oppimispalvelut (LES) vastaa kaikista palveluista, jotka mahdollistavat opintojen sujuvan edistymisen yliopistossa.

Lue lisää
Kuvassa kaksi opiskelijaa tutkii tietokoneen ruutua pöydän molemmiin puolin.Photo: Unto Rautio
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu