Opiskelu Aallossa

Personal Impact

Varhainen aikuisuus on etsimisen ja tavoitteiden asettamisen aikaa. Taidot asettaa tavoitteita muuttuvissa elämäntilanteissa ovat tärkeitä hyvinvoinnin kannalta.
Personal Impact hero page logo
Visuaalinen ilme: Babi Brasileiro

Aiempi psykologinen tutkimus osoittaa, että yliopisto-opiskelijat ovat kehitysvaiheessa, jossa identiteettiä rakennetaan. Tämän kehitysvaiheen sekä henkilökohtaisten tavoitteiden asettamisen tukemiseksi opiskelijat tarvitsevat tukea myös opiskeluympäristöstään.

Personal Impact kokoaa yhteen Aallossa jo opetettavia, opintopisteellisiä kursseja esimerkiksi itsensä johtamisesta, arvoista, merkityksellisyydestä ja hyvinvoinnista. Kurssit tarjoavat mahdollisuuden reflektoida omia arvoja, uskomuksia ja tavoitteita joko sisäisessä dialogissa tai keskusteluissa muiden kanssa. 

Opiskelijat voivat suorittaa Personal Impact -kurssitarjonnassa olevia kursseja ohjelmasta riippuen joko osana pakollisia tai vapaasti valittavia opintojaan. Kursseilla on mahdollista tavata muita opiskelijoita eri puolilta yliopistoa, kaikilta yliopiston eri aloilta.

Personal Impact -kurssit 2022-2023

Kurssin opetuskieli käy ilmi otsikoinnista. Huomioi ystävällsesti, että kurssitarjonta saattaa kehittyä ja muuttua lukuvuoden aikana.

 

Personal Impact -Core Team

Lisätietoa:

Merita Petäjä

Project Manager

Suvi Helko

Projektiasiantuntija

Tiina Pylkkönen

Asiantuntija

Aiempien lukuvuosien kurssitarjonta

Kuva luennolta: Mikko Raskinen.

Esa Saarisen Filosofia ja systeemiajattelu -kurssi elävöittää ajattelua ja luo yhteenkuuluvuuden tunnetta

Luennoista tehdyt podcastit ovat Suomen suosituimpia ja luentotallenteet videomuodossa ovat tavoittaneet valtavan paljon ihmisiä.

Uutiset
Opiskelijoiden tukeminen, ohjaus ja hyvinvointi

Opiskelijoiden tukeminen, ohjaus ja opiskeluhyvinvointi

Opiskeluhyvinvointi on Aallossa tärkeää ja se on nostettu strategiseksi tavoitteeksi. Aallossa tuetaan opiskelijoiden menestymistä ja hyvinvointia monikulttuurisessa ja monimuotoisessa yhteisössä. Opiskeluhyvinvointikyselyt osoittavat, että hyvinvoivat opiskelijat myös opiskelevat hyvin. Tätä hyvinvointia tuemme monin eri keinoin laadukkailla oppimisen tukipalveluilla ja jatkuvalla opetuksen kehittämisellä.

Palvelut
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu