Opiskelijan tukipalvelut

Kiltahuoneiden käyttö

Nämä kiltahuoneiden ja vastaavien opiskelijayhdistyksille osoitettujen tilojen käyttöohjeet on päivitetty 14.10.2022. Ohjeet ovat voimassa toistaiseksi. Päivityksestä vastaa Oppimispalvelut.

Kiltahuoneiden ja vastaavien opiskelijayhdistyksille osoitettujen tilojen käyttö

  1. Kiltahuoneet ovat kiltalaisten käytössä killan tarpeiden pohjalta edellyttäen, että niiden käyttäjät noudattavat yliopiston antamia yleisiä ohjeita turvallisuuteen ja kampuksen tilojen käyttöön. Killan/opiskelijayhdistyksen tulee itse harkita oman toimintansa kannalta oleellinen käyttö. On syytä muistaa, että opiskelutarkoituksiin kampukselle on järjestetty varauspohjaiseen käyttöön itseopiskelutiloja.
  2. Kiltatilat sijaitsevat kulunvalvotulla alueella, jonne kaikilla opiskelijoilla on pääsy rakennusten aukioloaikojen puitteissa. Killan perusjäsenen (koskee kaikkia kiltoja) rooli mahdollistaa kulut ma-su klo 7-22 välisenä aikana huomioiden rakennuksia koskevat mahdolliset muut erillismääräykset.  Kiltojen/opiskelijayhdistysten hallituksilla on 24/7 kulut. Killan/opiskelijayhdistyksen hallitus voi määritellä enintään 10 muuta henkilöä, joilla on vastaavat 24/7 kulkuoikeudet. Kiltojen/opiskelijayhdistysten hallitukset tarkistavat ja päivittävät vuoden vaihteessa (tammikuun loppuun mennessä) 24/7 kulkuun oikeutetut ja toimittavat päivitystiedot [email protected].
  3. Päihteiden käyttö ei kuulu tavanomaiseen kiltahuonetoimintaan. Tutustu tapahtumien järjestämistä koskeviin ohjeisiin huolellisesti: Tilojen tapahtumakäyttö ja tapahtumaturvallisuus | Aalto-yliopisto. Noudata ohjeistusta ja tee tarvittava ennakkosuunnittelu!
  4. Killan/opiskelijayhdistyksen tulee huolehtia tilan terveysturvallisesta käytöstä.

Mahdolliset lisäkysymykset osoitetaan [email protected] -osoitteeseen.

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: