Ohjelmat

Taloustieteen kandidaattiohjelma

Valmistuminen

Valmistumisprosessi

Kun olet suorittanut kaikki opintosi ja palauttanut opinnäytteesi, on aika valmistua. 

  • Sinun pitää itse hakea valmistumista. 
  • Sinun pitää olla valmistumispäivänä läsnäolevana siinä opiskeluoikeudessa, josta tutkintosi valmistuu.  
  • Varaa aikaa valmistumisen hakemiseen. Jätä valmistumishakemus viimeistään valmistumispäivänä. 
  • Et voi valmistua kauppatieteiden kandidaatiksi ja maisteriksi samana valmistumispäivänä.  

Valmistumispäiviä on kerran kuukaudessa ja tarkan aikataulun kullekin valmistumispäivälle löydät tämän sivun kohdasta Valmistumisen aikataulut. 

Apua HOPSin viimeistelyyn ennen valmistumishakemuksen lähettämistä

Valmistujaisjuhla

Dean's list ja Ilkka Kontulan säätiön kannustusapuraha

Jokaisen lukuvuoden päättyessä Kauppakorkeakoulun dekaani palkitsee apurahalla ne kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinnon suorittaneet, jotka ovat suorittaneet tutkintonsa yliopistolain määrittelemässä tavoiteajassa ja kuuluvat aloitusvuotensa opiskelijoiden joukossa 3 % parhaimmistoon. 

Lisäksi Ilkka Kontulan säätiö myöntää kannustusapurahoja opintomenestyksen perusteella parhaille kauppatieteiden kandidaatin tutkintoa suorittaville opiskelijoille, jotka ovat kolmen ensimmäisen läsnäololukukautensa aikana suorittaneet vähintään 80 opintopistettä.

Lisätietoa apurahoista löytyy ohjelmasivuilta reittiä Opintojen aikana > Hakemukset-alasivu.

Mistä saan lisätietoja ja apua?

  • Jos tarvitset apua valmistumiseen liittyen, ota yhteyttä palveluosoitteeseen [email protected].  
  • Jos tarvitset apua opintosuunnitelman päivittämiseen, opinnäytteen palauttamiseen tai muihin opintoihin liittyen, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]
  • Katso myös sivu Yhteystiedot.

Jatkaminen maisteriohjelmaan

Kun sinut on valittu Kauppakorkeakoulun kandidaattiohjelmaan, olet saanut opiskeluoikeuden myös kauppatieteiden maisterin tutkintoon. Kun olet valmistumassa kandidaatiksi, ilmoita valmistumishakemuksella Sisussa, missä maisteriohjelmassa haluat jatkaa. Päätös valitsemaasi maisteriohjelmaan siirtymisestä tehdään valmistumisen yhteydessä 

Kauppakorkeakoulun kandidaattiohjelmasta valmistuvien opiskelijoiden ei pääsääntöisesti tarvitse hakea Kauppakorkeakoulun maisteriohjelmiin. Huomaa, että Creative Sustainability, Global Management ja International Design Business Management -maisteriohjelmiin haetaan vuosittain järjestettävässä maisteritason valinnassa.

Maisteriopintojen suunnittelu kannattaa aloittaa jo kandidaattiopintojen aikana, koska kandidaatin tutkinnossa tekemäsi valinnat vaikuttavat siihen, mitä maisteriohjelmia voit valita. Lue alta lisää maisteriopintojen aloittamisesta ja eri maisteriohjelmien kriteereistä.

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: