Ohjelmat

Kemian tekniikan kandidaattiohjelma

Opintojen aloittaminen

Tervetuloa opiskelemaan Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakouluun!

Ohjeet opiskelupaikan vastaanottamisesta ja läsnä- tai poissaolevaksi ilmoittautumisesta sekä muista opiskelun aloittamiseen liittyvistä tärkeistä asioista löydät uuden opiskelijan sivuilta.

Kemian tekniikan korkeakoulussa uudet opiskelijat ottaa vastaan Prosessiteekkarit ry. Lukuvuosi-ilmoittautumisen yhteydessä kannattakin liittyä yhdistyksen jäseneksi.

Löydät myös tärkeää tietoa Prosessiteekkarien Fuksioppaasta 2023. Uusi Fuksiopas julkaistaan tällä sivulla kesäkuussa.

Orientaatio kandidaattiopiskelijoille

Kandidaattiohjelman uusien opiskelijoiden orientaatio järjestetään elo-syyskuun vaihteessa ja tammikuun alussa. Orientaation ohjelma perehdyttää yliopisto-opiskelun perusteisiin, opintojen suunnitteluun ja sisältöön, yliopistoyhteisöön, opiskelijan palveluihin sekä varmistaa opintojen sujuvan aloittamisen. Orientaation ohjelmaan osallistuminen auttaa opintojen sujuvassa aloittamisessa.

Orientaatio kuuluu pakollisena osana kurssiin Kemian tekniikan opiskelijan ABC. Mikäli et pääse osallistumaan orientaation ohjelmaan, ilmoita siitä jo etukäteen sähköpostiosoitteeseen [email protected].

Syksyn orientaatio kandidaattiohjelman uusille opiskelijoille eli fukseille

Syksyn 2024 orientaatioviikko pidetään 26.8. - 30.8.2024 osoitteessa Kemistintie 1, sali Ke1.

Voit tutustua edellisen vuoden orientaatioviikon ohjelmaan täällä. Tulevan syksyn ohjelma julkaistaan tässä kohtaa kesällä.

Orientaation aikana tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma HOPS ja ilmoittaudutaan kursseille - ota siis mukaan kannettava tai muu laite, jolla voit ilmoittautumiset hoitaa! Voit testata opintojärjestelmä Sisua etukäteen ja tehdä HOPSin halutessasi itse, tässä linkki Sisuun ja linkki Sisu-ohjeisiin.

Tammikuun orientaatio

Jos ilmoittaudut poissaolevaksi syyslukukaudelle mutta aloitat opintosi tammikuussa 2025, ole yhteydessä oppimispalveluihin [email protected]. Järjestämme tammikuussa aloittaville oman orientaation tarpeen mukaan.

Tutorointi

Jokaiselle uudelle opiskelijalle osoitetaan tutorkoulutuksen suorittanut opiskelijatutori eli ISO. Tutorille välitetään yhteystietosi, jotta hän voi olla sinuun yhteydessä elokuun alussa.

Vapaaehtoiset opiskelijatutorit ovat osa yliopiston palvelua uusille opiskelijoille. Tutoreiden tehtävänä on tarjota uusille opiskelijoille vertaistukea, opastaa Aalto-yliopiston opiskelijaelämään ja sekä ohjata uudet opiskelijat opiskelijoiden palveluiden piiriin. Tutorryhmissä tutustutaan myös harrastusmahdollisuuksiin, joita Prosessiteekkarit, AYY ja muut opiskelijayhteisöt tarjoavat.

Tutor on sinulle ensimmäinen kontakti niin opintojen kuin opiskelijaelämänkin saralla, ota siis orientaatioviikosta kaikki irti ryhmäsi kanssa!

Opiskelijan oppaan kuvituskuvaa

Kandidaattiopiskelija

Tietoa uusille kandidaattiopiskelijoille

Uusi opiskelija
Student guide illustration, international students

Exchange students

Information for new international students.

International students

Kampuskartat, osoitteet ja aukioloajat Otaniemen kampuksella

Sivulta löydät myös ravintolat, Aalto Space -mobiilisovelluksen, kulkuluvat, kartat ja avaimet - kaikki käytännön tiedot koottuna! Tutustu myös virtuaalikierrokseen.

Read more
Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: