Muut opinnot

Unite!

Täältä löydät Unite! -allianssin opintotarjonnan. Unite!:n kautta voit ottaa verkkokursseja muista eurooppalaisista yliopistoista, tai esimerkiksi osallistua talvi- tai kesäkoulukurssille.

Aalto-yliopiston loppuvaiheen kandidaattiopiskelijat tai maisteritason opiskelijat voivat hakea opiskelemaan maisteritason verkkokursseja Unite! -yliopistojen kurssitarjonnasta. Kurssit ovat suoritettavissa täysin etänä ja kursseilla on mahdollisuus opiskella yhdessä muiden eurooppalaisten yliopistojen opiskelijoiden kanssa. Kursseille hakevien opiskelijoiden tulee varmistaa etukäteen omasta koulutusohjelmastaan, että kyseisen kurssin voi sisällyttää Aallossa suoritettavaan tutkintoon. Tutustuthan huolellisesti kurssien kuvauksiin, esitietovaatimuksiin ja aikatauluihin ennen kurssille hakemista.

Energia-alan ja arkkitehtuurin kursseille hakuajat ovat keväisin ja syksyisin, kun taas kieli- ja kulttuurikursseille haku on jatkuvasti auki. Tarkistathan hakuajat kieli- ja kulttuurikursseille kurssikatalogista.

Huomaathan, että Unite-virtuaalikurssit eivät kelpaa täyttämään vaihto-opintokurssien minimiopintopistemäärää.

Koko Unite!-allianssin opintotarjonnan löydät Unite! Student Cataloguesta.

Unite! -opintotarjonta

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: