Muotoilun laitos

TEKSTIILI18

Tekstiili18 –näyttely esitteli Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoiden laajaa tekstiilisuunnittelun osaamista Kaapelitehtaan Turbiinisalissa toukokuussa 2018.
Tekstiili näyttely Kaapelitehtaalla

Tekninen ja taiteellinen kyky ja halu tekstiilirakenteiden, -materiaalien ja valmistusmenetelmien tutkimiseen ja kehittämiseen on nostanut Aalto-yliopiston tekstiilisuunnittelun tason kansainvälisesti korkealle tasolle. Näyttelyssä esillä olevat vaate- ja sisustuskokoelmat ovat syntyneet innovatiivisissa yhteistyöprojekteissa, ja ne laajentavat tekstiiliosaamista myös tieteen alueelle.
Professori Maarit Salolaisen kuratoima näyttely toi esille ajankohtaista tekstiilisuunnittelua muodin, sisustuksen, taiteen ja tieteen näkökulmista.

https://tekstiili.aalto.fi

Väreen avajaisten yhteydessä uusissa tiloissa oli esillä Tekstiili//Väre-edition -näyttely, jossa oli esillä editoitu kokonaisuus Tekstiili18 ja Tekstiili16 töistä.

Tekstiili18 -näyttely, kuten myös kahden vuoden takainen Tekstiili 16-näyttely keräsivät kukin aukioloviikon aikana huikeat 1300 kävijää.

http://tekstiili16.aalto.fi

Tekstiili18 ja Tekstiili16 näyttelyistä editoitu kokonaisuus. Kuva Eeva Suorlahti

Tekstiili18 ja Tekstiili16 editoitu kokonaisuus, Kuva Eeva Suorlahti
Tekstiili18 ja Tekstiili16 editoitu kokonaisuus. Kuva Eeva Suorlahti
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: