Kauppakorkeakoulu

Onneksi olkoon! Sinut on hyväksytty opiskelijaksi Aalto-yliopistoon.

Onneksi olkoon! Sinut on hyväksytty opiskelijaksi Aalto-yliopistoon.
Punaisia kuvioita vaakasuorasti

Hakemuksesi teki meihin vaikutuksen ja haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Aaltoon. Tulet olemaan hyvässä seurassa, sillä Aalto on arvioitu maailman 9. parhaaksi yliopistoksi QS Ranking –listalla alle 50 vuotiaista yliopistoista. Tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen opiskelukokemuksen henkilökohtaisella ohjauksella, kattavilla opiskelijapalveluilla ja aktiivisella opiskeluyhteisöllä. Toivottavasti näemme sinut kampuksella ensi syksynä.

Me Aallossa uskomme uteliaisuuden voimaan. Rohkaisemme opiskelijoitamme tutkimaan tuntematonta sekä oppimaan ja tekemään asioita täysin uudella tavalla – yhdessä ja rajoja rikkoen. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle kattavasti tietoa ja vastaamaan kaikkiin opiskelusi aloittamiseen liittyviin käytännön kysymyksiin. Yhteystietomme löydät kirjeen lopusta.

Tervetuloa Aaltoon!

Uuden Aalto-opiskelijan muistilista

Käythän huolellisesti läpi seuraavat vaiheet:

 1. Ota opiskelupaikka vastaan 20.4.2022 klo 15.00 mennessä.
 2. Toimita tarvittaessa oikeaksi todistetut liitteet 27.5.2022 mennessä (opiskelijaksi maalis- ja huhtikuussa hyväksytyt) tai 17.8.2022 mennessä (opiskelijaksi touko- ja kesäkuussa varasijalta hyväksytyt).
 3. Ilmoittaudu läsnäolevaksi 31.7.2022 mennessä.
 4. Jos olet tullut ehdollisesti hyväksytyksi keskeneräisen tutkinnon perusteella, toimita oikeaksi todistettu kopio tutkintotodistuksesta 17.8.2022 klo 15.00 mennessä.
 5. Hae tarvittaessa asuntoa.
 6. Hae tarvittaessa opintotukea ja asumistukea.
 7. Aktivoi Aalto-käyttäjätunnuksesi aktivointiviestin saatuasi. Aalto-tunnukset ovat aktivoitavissa aikaisintaan heinäkuussa. Saat kutsuviestin Aalto-tunnusten aktivointiin henkilökohtaiseen sähköpostiisi, kun olet ottanut opiskelupaikkasi vastaan ja tehnyt lukukausi-ilmoittautumisen.
 8. Suorita Aallon alkuorientaatio 2022−2023 verkossa (linkki toimitetaan myöhemmin, vaatii Aalto-tunnuksen aktivoinnin).
 9. Valmistaudu aloittamaan opintosi orientaatioviikolla (viikko 35).

Yksityiskohtaisemmat ohjeet ja tietoa uusille opiskelijoille löydät Aallon opiskelijaportaalista eli Intosta: https://into.aalto.fi/display/fiuudet

Yhteydenpito ennen syksyn orientaatiota

Lähetämme sinulle kevään ja kesän aikana uutiskirjeitä. Muistutamme niissä tärkeistä asioista ja kerromme tarkempia tietoja orientaatio-ohjelmasta sekä opintojen aloittamisesta. Sinulle nimetään opiskelijatuutori, joka on sinuun myös yhteydessä kesän aikana. Muistathan ilmoittaa meille, jos sähköpostiosoitteesi vaihtuu. Jos sinulla on jotain kysyttävää, otathan meihin yhteyttä!

Yhteystiedot löydät sivun alaosasta. Huomaathan että heinäkuu on loma-aika Suomessa, jos sinulla on kiireellistä kysyttävää, ota yhteyttä [email protected].

Dekaanin tervehdys Kauppakorkeakoulun uusille maisteriopiskelijoille

Tästä löydät dekaanin tervehdys videon

 

Tervetuloa Aaltoon. Nähdään kampuksella!

Yhteystiedot

Aalto-yliopiston hakijapalvelut

PL 11110
00076 AALTO
Puhelin: +358 2944 29290
Sähköposti: [email protected]

Kauppakorkeakoulun opiskelijapalvelut

PL 21210
00076 AALTO
Puhelin: +358 40 3538 107
Sähköposti: [email protected]

Ohjelmasi yhteystiedot löydät avaamalla
https://into.aalto.fi/ -sivulla oman ohjelmasi.

 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu