Kauppakorkeakoulu

Juttele opiskelijoidemme kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa? Tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Nyt voit jutella näistä asioista suoraan Unibuddy-opiskelijalähettiläidemme kanssa. 
Picture of students sitting in front of the School of Business
Opiskelijoita Kauppakorkeakoulun edustalla

Rekisteröidy Unibuddyyn ja aloita keskustelu!

Unibuddy-opiskelijalähettiläät ovat Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoita, jotka haluavat auttaa muita Kauppiksessa opiskelusta kiinnostuneita jakamalla omia kokemuksiaan ja vastaamalla opiskelua ja opiskelijaelämää koskeviin kysymyksiin. Unibuddyt myös bloggaavat elämästään, ja heidän blogejaan seuraamalla pääset kurkkaamaan opiskelijaelämään Aallon Kauppakorkeakoulussa. 

Huomaathan, etteivät Unibuddyt voi vastata opiskelijavalintaan tai sen tuloksiin liittyviin kysymyksiin. Jos sinulla tähän aihepiiriin liittyvää kysyttävää, ota yhteyttä hakijapalveluihin: [email protected]  

Suosittelemme, ettet tuo keskusteluissa esille esimerkiksi terveystietojasi tai muita yksityisiä tietoja. Huomaa myös, että tietyt yliopiston henkilökunnan jäsenet pääsevät näkemään keskustelujen sisällöt. 

Two students studying in the library
Opiskelijat Kauppakorkeakoulun tiloissa

Kandi- ja maisteriohjelmat

Kauppis tarjoaa monipuolisen valikoiman poikkitieteellisiä kandi- ja maisteriohjelmia.

Lue lisää 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu