Kampus

Tuula Teeri

Oma Otaniemen tarinani alkoi, kun kaikki Aallon tulevat opiskelijat toivottivat minut lämpimästi tervetulleeksi 1. huhtikuuta 2009. Vannoin, että puolustan Aallon opiskelijoita ja puhun heidän puolestaan sateessa ja paisteessa.
Aalto University, Otaniemi stories: Tuula Teeri, President of Aalto University / Photographer: Sinikoski

”Oma Otaniemen tarinani alkoi, kun kaikki Aallon tulevat opiskelijat toivottivat minut lämpimästi tervetulleeksi 1. huhtikuuta 2009. Sain opiskelijahaalarit, jotka olivat täynnä kolmen perustajayliopistomme merkkejä. Minulle esiteltiin kaikki salaiset kohtaamispaikat Otaniemessä ja Töölössä sekä Arabian kampuksilla.

Vannoin, että puolustan Aallon opiskelijoita ja puhun heidän puolestaan sateessa ja paisteessa. Olen aina pyrkinyt parhaani mukaan pitämään tuon lupauksen.

Päivä oli mahtava – mielenkiintoisen ja innostavan matkan ikimuistoinen alku; jotakin hyvin tärkeää: lupaus merkityksellisestä tulevaisuudesta.

Tuona päivänä sain laatan, johon oli kaiverrettu seuraava teksti: Welcome to the technology village – Tervetuloa teekkarikylään. Olemme kulkeneet pitkän matkan tämän jälkeen – olemme kyllä edelleen täällä teekkarikylässä, mutta se on nopeasti muuttumassa kaupungiksi. Kaupungiksi, joka on jo kaikkien edustamiemme tieteenalojen sekä yhteistyökumppaneidemme ja ystäviemme koti.”

Tuula Teeri, Aalto-yliopiston rehtori

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: