Kampus

Milja Asikainen

Kun aloitin opintoni täällä Otaniemessä muutama vuosi sitten, ensimmäiset viikot olivat aika hulinaa. Ensimmäisten viikkojen aikana opin, miten yliopisto toimii, ja löysin yhteisön, joka toivotti minut tervetulleeksi.
Aalto-yliopisto, Otaniemi stories: Milja Asikainen, President of the Board of Aalto University Student Union / Photographer: Sinikoski

”Kun aloitin opintoni täällä Otaniemessä muutama vuosi sitten, ensimmäiset viikot olivat aika hulinaa. Tuntui kuin vain juoksin luennosta toiseen. Yksi ikimuistoisimmista hetkistä oli opiskelijajärjestö Fyysikkokillan järjestämä. Ensimmäisenä päivänä me keltanokat olimme menossa luennolle. Otakaari 1:n kandidaattikeskuksen ovella näimme valtavan määrä vanhempia opiskelijoita haalareissaan. He muodostivat kunniapartion, jonka ohi kävelimme Imperiumin marssin tahtiin. Se oli samalla erittäin outoa ja jännittävää. Se on yksi niistä hetkistä, kun opiskelijat keksivät jotakin hauskaa toisten mielipiteistä piittaamatta. Ensimmäisten viikkojen aikana opin, miten yliopisto toimii, ja löysin yhteisön, joka toivotti minut tervetulleeksi.”

Milja Asikainen, Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan puheenjohtaja

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: