Kampus

Kristian Ahlers & Taru Vainikainen

Olemme siinä mielessä erilainen yritys Summer of Startupsissa, että olimme lanseeranneet palvelumme jo ennen osallistumistamme. Olemme viihtyneet täällä niin hyvin, että päätimme juuri muuttaa toimistomme Otaniemeen.
Aalto-yliopisto, Otaniemi stories: Kristian Ahlers, CEO & Co -founder, Lääkärihinta.fi Taru Vainikainen, Founder & Chief Information Officer, Lääkärihinta.fi / Kuvaaja: Sinikoski

”Lääkärihinta.fi vertailee yksityisten ja julkisten palveluntarjoajien hinta- ja jonotustietoja. Olemme siinä mielessä erilainen yritys Summer of Startupsissa, että olimme lanseeranneet palvelumme jo ennen osallistumistamme. Saimme kuitenkin kehitettyä sitä täällä eteenpäin muun muassa Ernst & Youngin tyyppien sparraamana. Olemme myös saaneet täältä valtavasti kontakteja, ja meidät on saatettu yhteen kiinnostavien sijoittajien kanssa. Fiilis on ollut hyvä, ja olemme tavanneet ihmisiä, joista on ollut meille valtavasti hyötyä. Tiivistetysti sanottuna, olemme viihtyneet täällä niin hyvin, että päätimme juuri muuttaa toimistomme Otaniemeen.”

Kristian Ahlers, CEO & Co -founder, Lääkärihinta.fi
Taru Vainikainen, Founder & Chief Information Officer, Lääkärihinta.fi

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: