Kampus

Kati Eriksson

Aalto-yliopiston lahjoitusrahastolla ja sen johtoryhmällä on tärkeä linkki Aallon strategisiin aloitteisiin. Otaniemessä meillä on ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa uutta ja kirjoittaa oma historiamme.
Aalto University, Otaniemi stories: Kati Eriksson, Head of Investment, Aalto University / Sinikoski

”Institutionaaliset sijoitukset ovat harvoin pelkästään sijoitusten hallintaa. Ne vaativat luottamusta toimia aina sijoittajien etujen mukaisesti ja täyttää asetetut tavoitteet ja vastuut. Sijoittaminen perustuu rehellisyyteen ja luottamukseen. Aalto-yliopiston lahjoitusrahastolla ja sen johtoryhmällä on tärkeä linkki Aallon strategisiin aloitteisiin.

Otaniemessä meillä on ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa uutta ja kirjoittaa oma historiamme sekä, mikä tärkeintä, sijoittaa vankkaan tulevaisuuden perustaan. Lahjoitus on pysyvä rahasto. Lahjoittamisessa on kyse tulevaisuuden siementen kylvämisestä tänään tulevien sukupolvien hyödyksi. Meidän työmme on edistää sukupolvien välistä tasa-arvoa.

Ryhmämme työssä korostuu ammattimaisuus, kunnianhimoisuus, huolellisuus, keskittyminen, uteliaisuus, intohimo ja hyvin usein myös ilo ja nauru. Nämä ominaisuudet kuvaavat minusta myös Aallon henkeä.

Kati Eriksson, sijoitusjohtaja, Aalto-yliopisto

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: