Kampus

George Atanassov

Aalto-yliopistossa puhutaan paljon yhteisöllisyydestä, arvoista, yhdessä tekemisestä ja asioista, jotka tulee tuntea. Aalto on vielä nuori yliopisto, joten on tärkeää määritellä ruohonjuuritasolla se, mitä me olemme ja miten asiat täällä tehdään.
Aalto-yliopisto, Otaniemi stories: George Atanassov, tuotekehityksen opiskelija/tuottaja, Design Factory / Kuvaaja: Sinikoski

”Vasta oman tyttäreni syntymän myötä todella ymmärsin, mikä ero on luetulla ja koetulla tiedolla. Se kuulostaa kliseiseltä, mutta hän on opettanut minulle niin paljon. Aalto-yliopistossa puhutaan paljon yhteisöllisyydestä, arvoista, yhdessä tekemisestä ja asioista, jotka tulee tuntea. Olen pienestä asti tottunut tekemään paljon töitä, ja välillä täällä on tullut tunne, ettei joka asiasta tarvitse tehdä filosofiaa, posteria tai periaatepäätöstä. Että eikö voitaisi vain tehdä se mitä pitää tehdä ja lopettaa jahkailu? Tyttäreni syntymän jälkeen kuitenkin ymmärsin, kuinka tärkeistä asioista tässä on kyse. Aalto on vielä nuori yliopisto, joten on hemmetin tärkeää määritellä ihan ruohonjuuritasolla se, mitä me olemme ja miten asiat täällä tehdään.”

George Atanassov, tuotekehityksen opiskelija/tuottaja, Design Factory

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: