Alumneille

Aallon alumniverkoston johtoryhmä 2020

Alumniverkoston johtoryhmä edustaa alumneja ja tuo heidän näkemyksiään yliopiston kehittämiseen.
kuva Aalto Alumni Board 2020
Vasemmalta: Tuula Antola, Kaj Hagros, Antti Ylimutka, Kaisa Vikkula, Ilkka Hiirsalmi, Isabella Haas, Mikko J. Salminen.
Kuva Hagros Kaj
Kaj Hagros

Johtoryhmän puheenjohtaja

Aalto-yliopistosta valmistunut diplomi-insinööri Kaj Hagros on pääomayhtiö Redstonen toimitusjohtaja. Aiemmin hän on toiminut startup-yritys Pivot5 toimitusjohtajana ja perustajana, Nasdaq Helsinki -yhtiön toimitusjohtajana ja FOX Mobilen operatiivisena johtajana. Hagros toimii myös hallituksen puheenjohtajana Inderesillä, Heltillä, Hiboxilla ja Prodeko Venturesilla sekä Aalto University Executive Education Oy:n hallituksen jäsenenä.

Johtoryhmän jäsenet

Kuva Antola Tuula
Tuula Antola

Tuula Antola, diplomi-insinööri (1994) Aalto-yliopistosta ja EMBA (2019) AaltoEE:stä, on Espoon kaupungin talouskehityksen johtaja. Ennen nykyistä toimea Antola on toiminut mm. headhunterina (Heidrick & Struggles ja Amrop International), markkinointitutkimusyrityksen Corporate Imagen markkinointi- ja myyntijohtajana sekä kolmen startupin (Kaipaus Finland, Powerkiss, InnoSpa) perustajana. Hän on Espoo Marketingin hallituksen puheenjohtaja, Helsinki Business Hubin hallituksen ja Aalto Sustainability Hubin Advisory Groupin jäsen.

Kuva Haas Isabella
Isabella Haas

Isabella Haas on valmistunut Design Leadership maisteriksi Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta. Hän on Managing Director EDEL City oy:ssa ja Suomen ensimmäisen upcycling design centerin – DOME Upcyclingin perustaja. Haas toimii Project Managerina pääkaupunkiseudun ”Shops2Hubs”-EU-projektissa. Hän on ollut yli viiden vuoden ajan työelämä- ja yrittäjämentorina, erityisesti maahanmuuttajataustaisille naisille Suomessa.

Kuva HIirsalmi Ilkka
Ilkka Hiirsalmi

Aalto-yliopistosta valmistunut diplomi-insinööri Ilkka Hiirsalmi on Pesmel Oy:n markkinointijohtaja. Aiemmin hän on toiminut RollResearch International Ltd:n toimitusjohtajana ja markkinointijohtajana Valmet Oyj:ssä.. Hiirsalmi on aktiivinen alumniyhdistystoiminnassa. Hän on ollut Aalto Alumni PTK-killan pitkäaikaisena puheenjohtajana ja TTER-Rahaston hallituksen jäsenenä. Parhaillaan hän on KAUTE-neuvoston, tekniikan ja talouden tiedesäätiön jäsen.

Kuva Salminen Mikko J
Mikko J. Salminen

Aalto-yliopistosta valmistunut diplomi-insinööri Mikko J. Salminen on johtava innovaatiokonsultti Spinversesssä, kaupunginhallituksen jäsen Kauniaisissa ja TEKin hallituksen varajäsen. Aiemmin hän on toiminut muutamassa startupissa, Nokia Networksin strategiajohtajana, Vaisalassa liiketoimintayksikön johtajana ja Elisan teknologiajohtajana. Hän on ollut mukana Sähköklubin alumnitoiminnassa 80-luvulta lähtien.

Kuva Vikkula Kaisa
Kaisa Vikkula

Kaisa Vikkula on Aalto-Yliopistosta valmistunut KTM ja kauppatieteiden tohtori. Hän toimii konsulttina ja hallitusten jäsenenä. Hän on aiemmin toiminut rahoitussektorilla, Partekin ja Finnairin johtoryhmän jäsenenä, pörssiyhtiö Sopranon toimitusjohtajana sekä startup-yhtiö Mascus.com perustajana ja toimitusjohtajana. Vikkula on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Alumni Advisory Board -ohjausryhmän jäsen ja on aiemmin toiminut KY:n puheenjohtajana.

Kuva Ylimutka Antti
Antti Ylimutka

Antti Ylimutka on kauppatieteiden kandidaatti Aalto-yliopistosta. Hän työskentelee Umbra Software Oy:n tuotejohtajana ja osa-omistajana. Tätä ennen Ylimutka  toimi markkinointijohtajana digitaalisen terveyden ja unen parissa Beddit Oy:ssä (nykyään osa Applea). Hän toimi aktiivisesti osana Aalto Entrepreneurship Society-opiskelijayhdisystä ja johti Startup Saunaa vuosien 2011-2013 aikana. Ylimutka on myös yksi Startup Säätiön perustajista.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu