Aalto-yliopisto

Elämänlaajuinen oppiminen

Työn tulevaisuus on jatkuvaa oppimista. Aallon kurssit, ohjelmat ja tapahtumat auttavat sinua valmistautumaan tulevaisuutesi, löytämään uusia oivalluksia ja kehittämään osaamistasi.
CDL

Kursseja työelämätaitojen kehittämiseen 

Tarjoamme työpajojen lisäksi verkkokursseja, jotka tukevat uramuotoilua.

Future of Work

Future of Work -verkkokurssialusta tarjoaa työelämätaitoja kehittäviä kursseja, joista saa opintopisteitä. Kurssit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tämänhetkisen pilottivaiheen aikana. Alusta on Career Design Labin, Future of Work -tutkimusohjelman ja kesäkoulun yhteistyö.  

  • Future of Work (tulossa keväällä 2021)  
  • Finland Works (tulossa) 
  • Merkityksellisen työn muotoilu (tulossa) 

Starting Up by AVP

Starting Up on kaikille avoin ja maksuton verkkokurssi, joka kattaa startup-yrittäjyyden perusopinnot. Kurssi on Aalto Ventures Program -ohjelman tarjoama, ja sen tarkoituksena on tarjota yhä laajemmalle yleisölle työkaluja ja perustietoa startup-yrittäjyydestä.

Aalto-yliopiston muu tarjonta 

Aalto-yliopisto tarjoaa urakehityksen tueksi, osaamisen päivittämiseen ja syventämiseen liikkeenjohdon kehittämispalveluita ja monen eri alan täydennyskoulutusta.  

Elinikäinen oppiminen

Tekemällä oppiminen 

Uramuotoilu ja oppiminen ovat elämänlaajuisia prosesseja ja taitoja. Kurssien ja työssä oppimisen lisäksi vapaaehtoistyö tarjoaa rikkaita kokemuksia ja kehittymismahdollisuuksia.

Tutustu Aalto-yliopiston Alumniagentti-ohjelmaan sekä erilaisiin agenttirooleihin ja löydä itsellesi sopiva tapa auttaa, kasvaa ja kehittyä! 

Two people standing and laughing in a lecture hall

Elämänlaajuinen oppiminen Aallossa

Tervetuloa elämänlaajuisen oppimisen polulle! Heittäytyminen uuteen vaatii rohkeutta, mutta Aalto-yliopistossa et jää yksin. Me toimimme oppaanasi ja autamme sinua tunnistamaan oppimistarpeesi, jotta osaamisesi pysyy aina askeleen edellä.

Lue lisää

Uramuotoilua alumneille
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu