Aalto-yliopisto Junior

Leiriehdot

Tutustu leiriemme ehtoihin tarkemmin tällä sivulla.
Kaksi tyttöä puhaltaa ilmapalloja puiden välissä

Lisätietoa Aalto-yliopisto Juniorin leireistä

Leirille ilmoittautuminen

Leirille ilmoittaudutaan ilmoittautumisaikana nettisivulta löytyvällä lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen peruminen

Leiripaikan peruminen tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen leirin alkua osoitteeseen: [email protected]. Tämän jälkeen peruutus ja rahojen palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Laskutus

Lasku leiristä lähetetään lapsen ilmoittaneelle sähköpostitse viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

Leirin peruminen

Aalto-yliopisto Junior voi perua leirin, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi tai leirille ei löydy sopivaa ohjaajaa. Leirin perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse. Leirin peruuntuessa palautamme suoritetut osallistumismaksut.

Lapsen poissaolo leiriltä

Lapsen yksittäisiä poissaoloja ei korvata. Mikäli lapsi on sairauden vuoksi estynyt osallistumaan leirille vähintään kolmen päivän ajan, Aalto-yliopisto Junior voi saatuaan lääkärintodistuksen palauttaa osallistumismaksusta sairauslomaa vastaavan summan.

Terveysturvallisuus

Huomioimme koronavirustilanteen kaikkien leirien järjestelyissä ja noudatamme viranomaisten antamia hygienia- ja turvallisuusohjeita. Aalto-yliopisto Junior voi perua leirin tai muuttaa sen virtuaalileiriksi, mikäli koronatilanne heikkenee. Leirin perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse. Leirin peruuntuessa palautamme suoritetut leirimaksut.

Yleistä

Aalto-yliopisto Junior pidättää oikeuden väliaikaisiin tai pysyviin ohjaajamuutoksiin. Pidämme töissä yllä turvallisen työn kriteerejä ja valitsemme aktiviteetit sen mukaisesti. Mahdollisten tapaturmien varalla Aalto-yliopisto Juniorilta löytyy tapaturmavakuutus. Tutustu myös Aalto-yliopisto Juniorin leirien ja kerhojen tietosuojaselosteeseen.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: