Aalto-yliopisto Junior

Kurssit

Luki­o­laisille tarkoitet­tua huip­puope­tus­ta ja mah­dol­lisu­us tutus­tua yliopis­tom­aail­maan. Inten­si­ivikursse­ja syksy­isin ja keväisin, opet­ta­ji­na Aal­to-yliopis­ton pro­fes­sorit, tutk­i­jat ja opet­ta­jat.
Kurssit

Kurssien aihei­ta ovat mm. Liiketalous, Start Up -toiminta, teknologia, avaru­us ja satel­li­itit, bio­taide, geo­fysi­ik­ka sekä mikro- ja nan­otekni­ik­ka. Opiske­li­jat val­i­taan kurs­seille hake­musten perus­teel­la ja hake­musa­jat ilmoite­taan erik­seen. Syksyllä 2020 kurssit järjestetään virtuaalisesti.

Katso myös MOOC-valikoimamme.

Business & Design Camp -virtuaalikurssi nuorille

Ajankohta: 12.-15.10.2020 (noin klo 9-15 välillä)

Kiinnostaako sinua yrittäjyys ja muotoilu? Oletko aina halunnut tietää lisää yrityksen perustamisesta, mutta et ole vain tietänyt, mistä aloittaa?

Aalto-yliopisto Junior järjestää syyslomaviikkona 12.-15.10.2020 yrittäjyyskurssin, joka perustuu Aalto-yliopiston bisnes- ja muotoiluosaamisen yhdistämiseen. Kurssi koostuu neljästä kuuden tunnin sessiosta ja siinä toteutetaan tiimissä valitsemaanne yritysideaa. Kurssi on täysin ilmainen, eikä sinun tarvitse osata mitään etukäteen, sillä me opetamme kyllä kaiken tarvittavan: riittää, että olet kiinnostunut aiheesta! 

Ilmoittaudu mukaan tästä.

 

Matematiikkaleiri lukiolaisille

Ajankohta: 24.-25.10.2020 (noin klo 10-17 välillä)

Katso tarkemmat tiedot tapahtuman omalta sivulta.

 

Menesty neuvotteluissa - How to be successful in negotiations lukiolaisille

Ajankohta: 7.-14.11.2020 (noin klo 9-18 välillä)

Katso tarkemmat tiedot tapahtuman omalta sivulta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu