Aalto Media Lab

Tämä elämä -mobiilisovelluksen tietosuojaseloste

1. Yleistä

Tämä elämä -mobiilisovellus (jatkossa "sovellus") on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittamassa Tämä elämä -hankkeessa kehitettävä sovellus, jonka teknisestä toteutuksesta vastaa Aalto Media Lab. Hankkeen päätoteuttaja on Metropolia Ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina Aalto Media Labin lisäksi ovat Helsingin yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta ja Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri.

Sovelluksen julkaisijana toimii Aalto-korkeakoulusäätiö.

2. Tietojen kerääminen

Sovellus ei kerää henkilö- tai muita tietoja eikä sen käyttö edellytä kirjautumista. Sovellus toimii sovelluskaupasta (App Store tai Google Play) lataamisen jälkeen ilman verkkoyhteyttä ja siinä mahdollisesti tehdyt muutokset, esim. äänitykset, jäävät vain mobiililaitteelle.

3. Sovelluksen pyytämät oikeudet

Kamera: Sovellus käyttää Ryhmäpelissä laitteen kameraa, jonka avulla skannataan muilta laitteilta QR-koodeina esitettyjä kysymyksiä. Ilman kameraa Ryhmäpeliä ei voi pelata.

Mikrofoni: Sovellus käyttää Musastudiossa mikrofonia, jonka avulla laitteelle voidaan taltioida pelin taustalla käytettävät äänet tai musiikki. Ilman mikrofonia peliin ei voi tehdä omia ääniä tai musiikkia.

4. Yhteystiedot

Media Lab
Aalto-yliopisto
Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu
Otaniementie 14
02150 Espoo

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu