Kulttuuri, yhteiskunta ja asuminen

E-oppiminen, palvelurobotit, älykodit sekä virtuaalitodellisuus ja lisätty todellisuus ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten uudet teknologiat muuttavat jokapäiväistä elämäämme.
Junction 2017 – virtual reality

Geoinformatiikka

Terveys

Media, kulttuuri ja oppiminen

Robotiikka

Älytilat

Turvallisuus

Katso myös

Aalto University Experience Platform

Aalto Experience Platform

Aalto-yliopiston Experience Platform on avoin yhteisö kokemuksien ja elämyksien tutkimuksesta kiinnostuneille. Platformin tehtävänä on edistää ja tukea kokemuksen ja elämyksen monitieteellistä tutkimusta, jossa yhdistyvät tiede, tekniikka, taide ja liiketoiminta.

human-centered living environments by Joel

Aalto Living+ Platform

Living+ tukee monitieteellistä tutkimusta ihmislähtöisistä elinympäristöistä, joka on yksi Aalto-yliopiston keskeisistä tutkimusalueista.

Aalto University/Aino Huovio

Aalto Health Platform

Aalto Health Platform on uudenlainen yhteistyöalusta, joka tukee ja kehittää Aalto-yliopiston terveyden ja hyvinvoinnin alan toimijoiden yhteistyötä ja Aallon yhteistyötä tällä alueella muiden organisaatioiden kanssa Suomessa ja maailmanlaajuisesti.

Digital health

Research on Digital Health combines Aalto University’s world-class research activities in ICT with the top expertise in medicine and other life sciences of the University of Helsinki and the Helsinki and Uusimaa Hospital District (HUS).

Aalto Health Platform
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu