Aalto Digi Platform

Kulttuuri, yhteiskunta ja asuminen

E-oppiminen, palvelurobotit, älykodit sekä virtuaalitodellisuus ja lisätty todellisuus ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten uudet teknologiat muuttavat jokapäiväistä elämäämme.
Junction 2017 – virtual reality

Geoinformatiikka

Terveys

Media, kulttuuri ja oppiminen

Robotiikka

Älytilat

Turvallisuus

Katso myös

Aalto University Experience Platform

Aalto Experience Platform

Platformin tehtävänä on edistää ja tukea kokemuksen ja elämyksen monitieteellistä tutkimusta, jossa yhdistyvät tiede, tekniikka, taide ja liiketoiminta.

Aalto Living+ Platform banner image including the title Living+.

Aalto Living+ Platform

Living+ tukee monitieteellistä tutkimusta ihmislähtöisistä elinympäristöistä, joka on yksi Aalto-yliopiston keskeisistä tutkimusalueista.

An Aalto pen lying on the page of a study book, students working in the background / photo by Aalto University, Aino Huovio

Aalto Health Platform

Health Platform tukee ja kehittää Aalto-yliopiston terveyden ja hyvinvoinnin alan toimijoiden ja Aallon yhteistyötä tieteen, tekniikan, muotoilun ja liiketoiminnan aloilla.

Digital health

Research on Digital Health combines Aalto University’s world-class research activities in ICT with the top expertise in medicine and other life sciences of the University of Helsinki and the Helsinki and Uusimaa Hospital District (HUS).

Aalto Health Platform
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu