Yrittäjyys ja startupit

Niko Kakko ja Mikko Mattila

Saimme yhteen Ravintolapäivään idean myydä hyvistä raaka-aineista tehtyjä hot-dogeja taakkapyörään kiinnitetystä keittiöstä. Päätimme laajentaa toimintaa, ja nyt ravintolamme liikkuu ympäri pääkaupunkiseutua.
Aalto-yliopisto, Otaniemi stories: Niko Kakko ja Mikko Mattila, Hodarifillari / Kuvaaja: Sinikoski

”Saimme yhteen Ravintolapäivään idean myydä hyvistä raaka-aineista tehtyjä hot-dogeja suoraan taakkapyörään kiinnitetystä keittiöstä. Hommasta tuli niin hyvää palautetta, että päätimme laajentaa toimintaa myös Ravintolapäivien ulkopuolelle. Ravintolamme liikkuu kätevästi pyörillä ympäri pääkaupunkiseutua. Otaniemessä vierailimme viimeksi pari päivää sitten, jolloin huolehdimme, että junnujen salibandyturnauksen pelaajat pysyivät hyvissä hodareissa.”

Niko Kakko ja Mikko Mattila, Hodarifillari

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu