Opiskelu Aallossa

Taiteiden alan ennakkotehtävät 2020

TÄRKEÄ TIEDOTE (17.3.2020)

Suomen hallitus on 16.3. linjannut toimenpiteitä koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Näiden linjausten pohjalta Aalto-yliopisto keskeyttää kaiken lähiopetuksen 17.3.-13.4.2020 ja yliopiston ovet suljetaan 17.3.2020 alkaen.

Tämän vuoksi meidän on myös tehtävä muutoksia Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ennakkotehtävien palautuksia koskien. Aiemmin ilmoitetusta poiketen, kaikkien Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun hakukohteiden ennakkotehtävät palautetaan sähköisesti Opintopolkuun.

Aalto-yliopiston taiteiden alan hakukohteiden ennakkotehtävät on julkaistu tällä sivulla 17.2.2020.

...
Huom. Koronavirustilanteesta johtuen tehtäviä tehdessä on toimittava kokoontumisrajoitusten ja viranomaisohjeiden mukaisesti. Valintakoeraati on tietoinen poikkeustilanteesta eikä anna sen vaikuttaa arviointiinsa.

Yleisohjeet

Ennakkotehtävät toimitetaan sähköisesti Opintopolkuun 1.4.2020 klo 15.00 mennessä.

Ennakkotehtävät liitetään Opintopolun hakulomakkeelle, jossa on liitepyyntö ennakkotehtävistä. Suositeltava tiedoston koko on 1-100 Mt (Opintopolkuun ladattavien tiedostojen maksimikoko on 1.0 Gt).

Ennakkotehtävät tulee olla ladattuna ja hakemuksen lähetettynä hakuajan loppuun 1.4.2020 klo 15.00 mennessä (lähetyksen tulee olla valmis klo 14.59).

Hakuajan viimeisinä päivinä Opintopolussa voi olla ruuhkaa, mikä voi vaikuttaa järjestelmän kantokykyyn. On suositeltavaa, että ennakkotehtävät ladataan hyvissä ajoin, jotta tehtävät latautuvat varmasti ennen hakuajan päättymistä.

Myöhässä saapuneita ennakkotehtäviä ei huomioida.

Seuraa tehtävissä annettuja ohjeita ja palauta tehtävät pyydetyssä formaatissa. Muissa formaateissa palautettuja tehtäviä ei huomioida.

Huom. Ennakkotehtävät tulee laatia itsenäisesti ja ilman ohjausta. Yliopiston henkilökunta ei tarkenna tehtäviä tai anna lisäohjeistusta tehtäviin liittyen.

Hakukohteet

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu