Elämänlaajuisen oppimisen kurssit ja ohjelmat

Information Visualization Hands-On

Tämä ohjelma on seuraava askel Aalto EE:n Information Visualization -verkkokurssin jälkeen. Osallistuaksesi tähän koulutukseen ja saadaksesi siitä parhaan hyödyn, sinun tulee ensin suorittaa verkkokurssi. Koulutus rakentuu verkkokurssilla opitun varaan. Sen keskiössä on oman visualisointiprojektisi kehittäminen. Osallistujat antavat ja saavat palautetta vastavuoroisesti muilta osallistujilta. Kouluttaja antaa lisäksi jokaiselle yksilöllisen palautteen.

Ajankohta:

Ohjelma alkaa, kun siinä on 14 ilmoittautunutta

Opetusajankohdat:

Päivällä

Aihealue:

Viestintä

Opetusmuoto:

Lähiopetus Online

Palveluntarjoaja:

Aalto EE

Taso:

Alkeistaso

Hinta:

1 650,00 € (+alv)

Hakuaika:

Jatkuvasti käynnissä

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Ohjelma sopii henkilöille, jotka haluavat saada selkeän kokonaiskuvan tiedon visualisoinnista ja tehdä oman käytännön projektin, josta saavat asiantuntevan palautetteen.

Kurssin kuvaus

Maailma on täynnä dataa, jota yritämme ymmärtää. Päivittäin koetamme tulkita ympärillämme olevaa monimutkaista tietoa. Visualisoimalla tietoa voimme tehdä datasta käytettävää. Näin voimme tehdä tietoisia päätöksiä ja ymmärtää paremmin ympäröivää maailmaa.

Tiedon visualisoinnin verkkokurssilla perehdymme asioihin, jotka meidän tulee tietää tai jotka meidän olisi hyvä tietää tiedon visualisoinnista. Lisäksi opit niitä asioita, jotka ovat mukavia tietää. Tässä ohjelmassa saat selkeän käsityksen siitä, mitä tiedon visualisointi on ja miksi sitä tarvitaan. Omaksut prosessin, jota noudattaen kannattaa aloittaa oman visualisoinnin rakentaminen. Koulutus keskittyy määrällisen datan tekemiseen ymmärrettäväksi ja käytettäväksi.

Ennen ensimmäistä tapaamista sinun tulee valita oma visualisointiprojektisi, johon keskityt koulutuksen aikana. Annat ja saat vastavuoroisesti palautetta muilta osallistujilta. Saat myös henkilökohtaista kirjallista palautetta kouluttajalta.

Ohjelmassa on kaksi webinaaria ja yksi työpaja paikan päällä Aalto EE:n tiloissa Helsingissä sekä etätyöskentelyä oma projektin parissa. Voit tarvittaessa osallistua työpajaan myös etänä. 

Huomaa, että sinun tulee suorittaa Information Visualization -verkkokurssi ennen ensimmäistä webinaaria.

Ohjelma on englanninkielinen.

  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu