Career Design Lab

Uramuotoilua alumneille

Tulevaisuuden työelämässä tarvitaan kokeilevaa asennetta, elämänlaajuista oppimista ja kykyä rakentaa itsensä näköistä urapolkua. Aalto-yliopisto tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja merkityksellisen ja kestävän työuran muotoiluun kaikissa elämäsi vaiheissa ja käänteissä.
Lifewide Learning

Miten uraa voi suunnitella keskellä teollisuuden neljättä vallankumousta ja muutosta? Ei voikaan, ei ainakaan perinteisillä tavoilla tai asenteilla.

Vakaiden työpaikkojen ja ennustettavien työurien kadotessa uravalinta ei enää ole kertaluontoinen päätös. Kestävän työuran rakentaminen edellyttää elämänlaajuista oppimista, lukuisia muutoksia ja joustavaa asennetta.

Uramuotoilu on luova lähestymistapa oman uran suuntaamiseen kohti merkityksellistä työtä muutosten keskellä.

Mentoring helps you to find your path

Muotoile urapolkuasi

Harkitsetko uramuutosta tai oman yrityksen perustamista? Kaipaatko mielekkäämpää työtä, hyvinvointia ja tasa-painoisempaa elämää? Koulutuksissamme saat työkaluja ja tukea itsesi näköisen urapolun muotoiluun, luoviin ratkaisuihin ja käytännön kokeiluihin. Tule mukaan koulutuksiimme ja ryhdy muotoilemaan urallesi uuttaa suuntaa!  

Tutustu koulutuksiin ja työpajoihin

Lifewide

Opi elämänlaajuisesti

Uramuotoilu on elämänlaajuinen oppimisprosessi. Opimme jatkuvasti uutta itsestämme ja maailmasta sekä kehitymme ammattilaisina ja osaajina. Aalto-yliopisto tukee oppimispolkuasi tarjoamalla kursseja, ohjelmia ja tapahtumia uuden oppimiseen sinulle sopivimmalla tavalla.  

Tutustu Aallon elämänlaajuisen oppimisen tarjontaan

Ilmoittaudu mukaan tapahtumiin

Mentoring helps you to find your path

Tee merkityksellistä työtä

Vaikuttamalla Aalto-yhteisössä teet merkityksellistä työtä ja muutat maailmaa. Vapaaehtoistyö tarjoaa uusia näkökulmia ja oppimismahdollisuuksia ja edistää tutkimusten mukaan myös omaa hyvinvointiasi. Tue yhteisöämme ryhtymällä vapaaehtoiseksi tai lahjoittamalla Aalto-yliopistolle paremman tulevaisuuden rakentamiseksi.

Tue hyvinvointiasi ja ryhdy vapaaehtoiseksi

Lahjoita tulevaisuus

CDL

Opi muilta

Aalto-yliopiston alumnien verkostoissa löydät vertaisiasi ja saat tukea ammatilliseen kehittymiseesi. Tule mukaan tapahtumiimme, verkostoidu muiden alumnien kanssa ja opi muiden kokemuksista!

Löydä verkostosiLiity alumniverkostoon ja päivitä yhteystietosi

Career Design Lab -blogi

Uramuotoilu tarjoaa uuden näkökulman tulevaisuuden työhön ja uudenlaisiin, arvaamattomiin urapolkuihin.

Lue lisää uramuotoilublogeista
CDLBlogi

Yhteistyömuodot

Career Design Labin palvelut ja yhteistyömuodot työnantajille, henkilökunnalle ja opiskelijajärjestöille

Lue lisää
Experimenting
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu