Alumneille

Yrittäjyysagentti

Menestyksekäs mentorointisuhde voi parhaassa tapauksessa muuttaa nuoren yrittäjän elämän. Juuri sinun kokemuksesi, neuvosi sekä tietotaitosi voivat olla korvaamattoman arvokkaita.
Mentorointi

Yrittäjyysagenttina voit liittyä Aalto Startup Centerin ylläpitämään mentorointiohjelmaan. Mentori on kokenut eri toimialojen ammattilainen, joka haluaa neuvoa oman alansa nuoria yrittäjiä ja startup-yrityksiä. Mentoroinnin tavoitteena on parantaa startupien pitkän aikavälin suorituskykyä ja auttaa heitä kehittämään suhdeverkostoaan. 

Aalto Startup Center pyrkii löytämään jokaiselle startupille mentorin, joka sopii yrityksen tilanteeseen, tarpeisiin ja kehitysvaiheeseen. Otamme huomioon mentorien taustan, tietotaidon sekä kiinnostuksen kohteet mahdollisimman hyvän yhteensopivuuden varmistamiseksi. Mentori toimii startupin ohjaajana ja tukijana.

Mentorointi on vapaaehtoista 

Mentorina saat päättää, kuinka paljon aikaa käytät tekemiseen. Sinä ja mentoroitava startup-yritys päätätte tapaamisaikataulunne yhdessä.

Mentorointi on suhde 

Menestyvä mentorointisuhde perustuu sinnikkyyteen, avoimuuteen ja keskinäiseen luottamukseen. Prosessi vaatii mentorin ja mentoroitavan yrityksen kaksipuolista sitoutumista.

Ilmoittaudu yrittäjien mentoriksi

 

Lisätietoa alumniagenttiudesta

Katso videoita ja lue mitä Aalto-yliopisto on tänä päivänä sekä muita materiaaleja agenteille.

 

Lisätietoja yrittäjien mentoroinnista

 Joel Takala

Joel Takala

Business Coach, Aalto Startup Center

Ryhdy alumniagentiksi

Aallon alumniagenttina löydät juuri sinulle mielekkään tavan vaikuttaa yhteisössämme ja oppia uutta.

Takaisin etusivulle
Agentti
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu