Alumneille

Uramuotoiluagentti

Kerro uratarinasi, tue opiskelijoiden urapohdintoja, johda uramuotoilun vertaisryhmää tai tuo asiantuntijuutesi uramuotoilun työpajoihin ja tapahtumiin.
CDL

Haluatko uramuotoiluagentiksi?

Kun helposti ennustettavissa olevat urapolut katoavat, tarvitsemme luovuutta ja yhteistyötä enemmän kuin koskaan kuvitellaksemme kestäviä ratkaisuja mielekkäälle uralle. Uramuotoiluagenttina voit auttaa Aalto-yliopiston opiskelijoita siirtymään nykyajan vauhdikkaasti muuttuvaan työelämään jakamalla omia kokemuksiasi näistä elämän saranavaiheista. Voit myös auttaa muita alumneja - ja itseäsi! - urasuunnittelussa käynnistämällä alumnien vertaisryhmän. 

Kerro kokemuksistasi

Alumniemme ainutlaatuiset tarinat työelämästä voivat olla uravalintojensa parissa pähkäilevälle opiskelijalle korvaamattoman arvokkaita. Uramuotoiluagenttina voit kertoa tarinasi tapahtumassa, webinaarissa tai verkkosivustollamme. 

Kauppakorkeakoulun alumnit voivat jakaa kokemuksiaan myös Kauppakorkeakoulun omissa uratapahtumissa. Lue lisää täällä. 

Tue opiskelijan urapohdintoja kertaluontoisesti  

Uramuotoilun työpajoissa ja kursseilla Aallon opiskelijan on ideoitava ja kokeiltava mahdollisia uravaihtoehtoja. Yksi heidän tehtävistään on testata ideoitaan haastattelemalla jo kyseisellä kentällä työskenteleviä ihmisiä. Uramuotoilijat ovat nimettyjä alumneja, joihin opiskelijat voivat olla yhteydessä Alumni Circle -alustalla pyytääkseen prototyyppikeskustelua.  

Tule asiantuntijaksi työpajoihin 

Järjestämme useita työpajoja ja webinaareja opiskelijoille ympäri vuoden, usein yhteistyössä kumppaniemme kanssa. Tule jakamaan asiantuntemustasi työnhausta, urakehityksestä tai tietystä ammatillisesta tai teollisesta alasta uramuotoilun koulutuksiin. Täytä osaamisalueesi Alumni Circle –profiiliisi, niin voimme ottaa sinuun yhteyttä, kun kaipaisimme juuri sinun asiantuntemustasi.   

Perusta oma uramuotoilun vertaisryhmä 

Ehkä haluat suunnitella omaa uraasi uudelleen tehden samalla yhteistyötä muiden alumnien kanssa? Uramuotoiluagenttina voit perustaa Alumni Circleen vertaisryhmän omaan uraan liittyvien tavoitteiden ja teemojen ympärille.  

       

Näin ryhdyt uramuotoiluagentiksi:

  1. Rekisteröidy tai kirjaudu opiskelijoiden ja alumnien yhteisöön Aalto Alumni Circleen.​

  2. Päivitä tietosi ja valitse profiilissasi Career Design Agent. Kuvaile, minkälaisissa asioissa haluat jakaa tietoa tai sinuun voi olla yhteydessä. Kerro lyhyesti opinto- ja urataustasi ja kiinnostuksen kohteistasi.  

  3. Liity Aalto Alumni Career Design Agents -ryhmään, joka on tarkoitettu kaikille uramuotoiluagentin roolissa toimiville keskustelu- ja tiedonjakokanava. Löydät ryhmän Circlen ylävalikosta kohdasta Groups.

  4. Lue alumniagenttien kickoff -materiaalit (Kirjautumisen takana: alumnicircle.aalto.fi/media_center)

Ryhdy alumniagentiksi

Aallon alumniagenttina löydät juuri sinulle mielekkään tavan vaikuttaa yhteisössämme ja oppia uutta.

Takaisin etusivulle
Agentti
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu