Alumneille

Opiskelijamarkkinointiagentti

Nautitko opiskeluajastasi Aallossa ja kannat alumnin titteliä ylpeänä? Haluaisitko jakaa kokemuksiasi uusille potentiaalisille opiskelijoille tai vastata nykyopiskelijoiden kysymyksiin opinnoistasi ja urapolustasi? Auta meitä jakamaan ilosanomaa Aallosta ryhtymällä opiskelijamarkkinointiagentiksi!
 Two students studying at the Ekonominaukio 1 building.

Opiskelijamarkkinointiagenttina voit jakaa omia kokemuksiasi opiskeluajoista ja toimia esimerkkinä uusille opiskelijoille. Voit myös vastata nykyopiskelijoiden kysymyksiin opinnoista, valmistumisesta tai työllistymisestä. Oma henkilökohtainen opiskelukokemuksesi on tärkeä!
 

Ryhdy kontaktihenkilöksi nykyisille ja tuleville opiskelijoille  

Uudet ja nykyiset opiskelijat kaipaavat kokemuksia ja tietoa alumneilta. Voit ryhtyä yhteyshenkilöksi nykyopiskelijoille Aalto Alumni Circlessä, joka on digitaalinen yhteisö alumneille ja opiskelijoille. Omassa Alumni Agent -profiilissasi voit määritellä, missä opiskeluasioihin tai omaan urapolkuusi liittyvissä asioissa sinuun voi olla yhteydessä (ks. ilmoittautumisohjeet alla). Myös Aaltoon opiskelemaan pyrkivät haluavat kuulla kokemuksia alumneiltamme. Siksi julkaisemme listan opiskelijamarkkinointiagenteistamme myös Opiskelemaan Aaltoon -verkkosivuilla.

Kerro opiskelukokemuksistasi itsenäisesti tapahtumissa ja kouluissa​ 

Opiskelijamarkkinointiagenttina voit kertoa opinnoistasi ja urapolustasi itsenäisesti tapahtumissa. Esityksen pohjana voit käyttää Aalto-yliopiston valmista markkinointimateriaalia. Aalto Alumni Circlen Student Marketing Agent -ryhmässä (ks. ilmoittautuminen alla) on saatavilla Powerpoint-pohja, jonka alkuun voit lisätä opiskelu- (ja ura-) tarinasi. Löydät ryhmästä myös vinkkilistan esitystäsi varten. 
 

Kerro opiskelukokemuksistasi virtuaalisilla opiskelijamarkkinointimessuilla​ 

Aalto-yliopiston opiskelijamarkkinointitiimi kaipaa alumnilähettiläitä mukaan messuille kertomaan opiskelukokemuksistasi uusille potentiaalisille opiskelijoille. Alumnien jakamat kokemukset välittävät henkilökohtaisen ja yksilöllisen tarinan, johon uusien opiskelijoiden on helppo tarttua.  

Tarjoudu mukaan opiskelijamarkkinointimessuille olemalla yhteydessä Aalto-yliopiston opiskelijamarkkinointitiimiin ([email protected]). Kerro viestissä, että olet Aalto-yliopiston alumniagentti ja olet halukas olemaan vapaaehtoinen messuilla. Huomaathan, että suurin osa tapahtumista järjestetään syksyisin.  

Näin ilmoittaudut opiskelijamarkkinointiagentiksi:

  1. Rekisteröidy ja kirjaudu opiskelijoiden ja alumnien yhteisöön Aalto Alumni Circleen.
  2. Lue alumniagenttien kickoff -materiaalit (Kirjautumisen takana: alumnicircle.aalto.fi/media_center) 
  3. Päivitä tietosi ja täytä alumniagentti-roolisi omassa profiilissasi. Valitse Student Marketing Agent ja kuvaile, missä opiskeluasioihin tai omaan urapolkuusi liittyvissä asioissa sinuun voi olla yhteydessä ja miten. Kerro lyhyesti opinto- ja urataustasi ja kiinnostuksen kohteistasi.

    Mikäli haluat toimia yhteyshenkilönä nykyopiskelijoiden lisäksi myös Aaltoon opiskelemaan pyrkiville, ole yhteydessä ([email protected]), niin julkaisemme alumniagentti-profiilisi myös Opiskelemaan Aaltoon -verkkosivuilla. Näin myös tulevat opiskelijat voivat olla sinuun yhteydessä.

  4. Liity Alumni Circlen ylävalikon kohdasta Groups Aalto Alumni Student Marketing Agent -ryhmään, joka on kaikille opiskelijamarkkinointiagentti-roolissa toimiville viestintä- ja kokemustenvaihtokanava. Löydät ryhmästä Aalto-yliopiston esittelymateriaalin ja vinkkilistan esitysten pitämiseen.
  5. Mikäli haluat tarjoutua mukaan Aalto-yliopiston opiskelijamarkkinointimessuille, ole suoraan yhteydessä Aalto-yliopiston opiskelijamarkkinointitiimiin ([email protected]). Kerro viestissä, että olet Aalto-yliopiston alumniagentti ja olet halukas olemaan vapaaehtoinen messuilla. Huomaathan, että suurin osa tapahtumista järjestetään syksyisin. 

Kaisa Hölttä

Asiantuntija, alumnisuhteet ja mentorointi

Ryhdy alumniagentiksi

Aallon alumniagenttina löydät juuri sinulle mielekkään tavan vaikuttaa yhteisössämme ja oppia uutta.

Takaisin etusivulle
Agentti
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu