Aalto-yliopisto

Yhteistyömuodot yrityksille

Career Design Lab tarjoaa organisaatiollenne myös luovia mahdollisuuksia profiloitua näkyvästi tulevaisuuden työelämän suunnannäyttäjänä. Co-designer -yhteistyössä pääsette kehittämään uusia tapoja tukea Aalto-yliopiston opiskelijoiden ja alumnien mielekkäitä työuria ja elämänlaajuista oppimista.
CDL

Työelämän tulevaisuus on täällä! Tulevaisuuden muutoksentekijät tavoitatte JobTeaser-työpaikkaportaalissa, Aalto Talent Expossa tai International Talent -ohjelmassa. Co-designer -yhteistyössä pääsette kokeilemaan ja kehittämään uusia tapoja tukea Aalto-yliopiston opiskelijoiden ja alumnien työuria ja elämänlaajuista oppimista.  

Rekrytoi

Ilmoita työpaikasta

Avoimista työ- tai harjoittelupaikoista sekä opinnäytetöiden toimeksiannoista ilmoitatte maksutta Aalto JobTeaser -portaalissa.  

Tutustu Aalto JobTeaseriin

Osallistu messuille

Messuille osallistuminen on loistava mahdollisuus rakentaa työnantajamielikuvaa ja kampusnäkyvyyttä. Messuilla vierailee vuosittain satoja työnantajia ja tuhansia Aallon opiskelijoita kaikilta aloilta. Aalto Talent Expo järjestetään syksyisin ja Summer Job Day tammikuussa. 

Aalto Talent Expo 2021

Aalto Talent Expo 2021

Aalto Talent Expo -rekrytointi- ja kontaktointimessut järjestetään Otahallissa 11.11.2021.

Tapahtumat
Summer Job Day 2019

Summer Job Day -tapahtuma

Tapahtuma kokoaa yhteen kaupan, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat keskelle Aalto-yliopiston kampusta.

Yhteistyö

Osallistu ja näy erilaisten yhteistyömuotojen kautta

Tarjoamme tällä hetkellä kahta eri työnantajayhteistön muotoa

Avainasiakkaana voitte vahvistaa työnantajakuvaanne ja tavoittaa opiskelijamme viestinnän ja kampusnäkyyvyden keinoin. Career Design Labin Co-designer-rooli taas tarjoaa mahdollisuuksia profiloitua tulevaisuuden työelämän suunnannäyttäjänä. Tämä vaihtoehto on tarkoitettu organisaatioille, jotka ovat innostuneet kokeilemaan luovia sisältöjä ja palveluita opiskelijoiden ja alumnien uramuotoilun ja elämänlaajuisen oppimiseen edistämiseksi. 

Avainasiakkuus: koordinoitua viestintää ja kampusnäkyvyyttä

Työnantajapalvelupakettiamme on suunnattu niille yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat keskittyä pitkäjänteisen työnantajamielikuvan ja brändin esiintuomiseen Aalto-yliopiston opiskelijoiden keskuudessa. Laadimme asiakkaamme kanssa vuosisuunnitelman palvelupakettiimme sisältyvien aktiviteettien toteuttamiseksi.

Palvelukokonaisuutemme hintaan sisältyy mm. tiettyjä erikoisetuja rekrytointitapahtumien osallistumismaksuista ja oma tapahtuma kampuksella asiakkaan valitsemalla erityisteemalla. Lisäksi pakettiin sisältyy markkinointinäkyvyyttä opiskelijoidemme suuntaan mm. suorapostituksen ja some-näkyvyyden muodossa.  

CDL

Co-designer -yhteistyökumppanuus

Tervetuloa luomaan dynaamisen kokeilemisen kulttuuria kanssamme! Haluamme olla maailmanlaajuisesti tunnettu oppimis- ja yhteistyötila, jossa radikaalia luovuutta ja yrittäjämäistä toimintatapaa soveltaen kehitämme uudenlaisia palveluita ja ratkaisuja. Tarvitsemme mukaan rohkeita ja luovia yhteistyöyrityksiä kanssamme ideoimaan, kokeilemaan ja profiloitumaan tulevaisuuden suunnannäyttäjänä. 

Lue lisää Co-designer -kumppanuudesta

Linko

Kumppanuudet ja yritysyhteistyö (ADCO)

Tarjoamme mahdollisuuksia yhteistyöhön ja kumppanuuteen yrityksille ja muille organisaatioille tutkimuksessa, opetuksessa ja rekrytoinnissa. Kehitämme alumnitoimintaa ja luomme suhteita lahjoittajiin. Teemme aktiivista lahjoitusten hankintaa yrityksiltä, säätiöiltä, yksityishenkilöiltä ja kaupungeilta.

Palvelut
Aalto University / School of Business / campus

Palvelut työnantajille Kauppakorkeakoulussa

Kauttamme tavoitat kauppatieteiden opiskelijat monin tavoin. Julkaisemme työpaikkailmoituksia, välitämme rekrytointiviestejä, järjestämme ura- ja rekrytointitapahtumia ja paljon muuta.

Kauppakorkeakoulu
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu