Aalto-yliopisto

Uramuotoilua alumneille

Tulevaisuuden työelämässä tarvitaan kokeilevaa asennetta, elämänlaajuista oppimista ja kykyä rakentaa itsensä näköistä urapolkua. Career Design Lab tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja merkityksellisen ja kestävän työuran muotoiluun kaikissa elämäsi vaiheissa ja käänteissä.
CDL

Miten uraa voi suunnitella keskellä teollisuuden neljättä vallankumousta ja muutosta? Ei voikaan, ei ainakaan perinteisillä tavoilla tai asenteilla.

Vakaiden työpaikkojen ja ennustettavien työurien kadotessa uravalinta ei enää ole kertaluontoinen päätös. Kestävän työuran rakentaminen edellyttää elämänlaajuista oppimista, lukuisia muutoksia ja joustavaa asennetta.

Uramuotoilu on luova lähestymistapa oman uran suuntaamiseen kohti merkityksellistä työtä muutosten keskellä.

Workshop

Muotoile urapolkuasi

Harkitsetko uramuutosta tai oman yrityksen perustamista? Kaipaatko mielekkäämpää työtä, hyvinvointia ja tasa-painoisempaa elämää? Koulutuksissamme saat työkaluja ja tukea itsesi näköisen urapolun muotoiluun, luoviin ratkaisuihin ja käytännön kokeiluihin. Aalto-yliopiston alumnien verkostoissa löydät vertaisiasi ja saat tukea ammatilliseen kehittymiseesi. Tule mukaan koulutuksiimme, verkostoidu muiden alumnien kanssa ja ryhdy muotoilemaan urallesi uuttaa suuntaa!  

Tutustu koulutuksiinVerkostoiduLiity Alumni Circleen

Lifewide

Opi elämänlaajuisesti

Uramuotoilu on elämänlaajuinen oppimisprosessi. Opimme jatkuvasti uutta itsestämme ja maailmasta sekä kehitymme ammattilaisina ja osaajina. Aalto-yliopisto tukee oppimispolkuasi tarjoamalla kursseja, ohjelmia ja tapahtumia uuden oppimiseen sinulle sopivimmalla tavalla.  

Tutustu kursseihin ja ohjelmiin

Ilmoittaudu tapahtumiin

A person balancing on one foot with a gift in one hand and an apple in the other

Tee merkityksellistä työtä

Vaikuttamalla Aalto-yhteisössä teet merkityksellistä työtä ja muutat maailmaa. Vapaaehtoistyö tarjoaa sinulle uusia näkökulmia ja oppimismahdollisuuksia ja edistää tutkimusten mukaan myös omaa hyvinvointiasi. Tue yhteisöämme ryhtymällä alumniagentiksi tai lahjoitamalla Aalto-yliopistolle paremman tulevaisuuden rakentamiseksi.

Ryhdy alumniagentiksi

Lahjoita tulevaisuus

 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu