Aalto-yliopisto

Toimitsijahaku Aalto Walk & Run -tapahtumaan 21.9.2024

Toimitsijana toiminen on paitsi tärkeää myös antoisaa. Kokeile sinäkin – saat hyvän mielen ja lounaan lisäksi halutessasi ilmaisen maratonin!
kuva juoksun lähdöstä Otarannassa

Perinteinen Aalto Walk & Run -liikuntatapahtuma järjestetään lauantaina 21.9.2024 osana Espoo Rantamaraton- tapahtumaa.

Toimitsijoiden työpanos on tapahtuman toteutumisen kannalta erittäin tärkeä. Ilman heitä ei tapahtumaa pystytä järjestämään. Toimitsijana toimiminen on palautteen perusteella todella antoisaa ja hauskaa- kokeiletko sinäkin tänä vuonna?

Espoon Rantamaraton- tapahtumaviikonlopun ja Aalto Walk & Run (10km/5km) tapahtuman yhteydessä tarvitaan toimitsijoita perjantaina 20.9. ja lauantaina 21.9. tapahtuman kisatoimistossa Otahallissa seuraavasti:

  • Perjantaina 20.9.2024
    Kahdessa vuorossa eli noin klo 12-16 ja 16-20 avustamassa kisakansliassa numerolappujen tulostamisessa osallistujille (8 toimitsijaa)
  • Lauantaina 21.9.2024 klo 8-14 avustamassa kisatoimistossa numerolappujen tulostamisessa osallistujille (4 toimitsijaa)

Jos olet aikeissa osallistua juoksuihin/kävelyihin, voit toimia toimitsijana perjantain kisakansliassa 20.9.2024

Toimitsijaksi saapuneet saavat hyvän mielen lisäksi ruokaa ja kahvia sekä mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi puolimaratonille tai Rantamaratonille lauantaina 21.9.2024 (arvo 40 euroa).

Toimitsijaksi ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu [email protected] ja kerro yhteystietosi (nimi, puh.nro ja sp-osoite) ja aiotko osallistua lauantain juoksuihin sekä mihin vuoroon haluat ilmoittautua. Saat paluupostissa vahvistuksen ja koodin ilmaiseen maratoniin. 

Saat tarkemmat ohjeet toimitsijana toimimisesta lähempänä tapahtumaa elo-syyskuussa Espoo Rantamaratonilta.

Lisätietoja: [email protected]

Huom! Ilmaisen maratonin tai puolikkaan valinneelle Aalto-kympin toimitsijalle lähetetään osanottomaksulasku, jos hän ei tule tehtäviin perjantaina tai lauantaina, eikä poissaolosta ole esittää lääkärintodistusta.

Aalto Walk & Run -liikuntatapahtuma lauantaina 21.9.2024
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: