Uutiset

Aalto-yliopisto jatkaa maksuttomien opintojen tarjoamista Ukrainan yliopisto-opiskelijoille

Kurssien ja moduulien opinto-oikeutta voi hakea 30. elokuuta 2024 asti.
ihmisiä pöydän ympärillä keskustelemassa

Ukrainassa yliopistoissa opiskelevat ukrainalaiset sekä Ukrainasta turvapaikan saaneet tutkinto-opiskelijat, joiden opinnot sota on keskeyttänyt, voivat hakea Aalto-yliopistosta erillistä maksutonta opinto-oikeutta.  

Opinto-oikeus mahdollistaa yksittäisten kurssien ja moduulien (esimerkiksi sivuaineen) suorittamisen mutta ei tutkinnon suorittamista. Tarjottavat kurssit ovat pääosin englanninkielisiä maisteritason kursseja. Hakija tarvitsee riittävän englannin kielen taidon opinnoilleen Aallossa. 

Opiskelijoilla on mahdollisuus hakea myöhemmin Aalto-yliopiston kandidaatti- tai maisteriopintoihin osana normaalia opiskelijavalintaa. 

Erillistä opinto-oikeutta voi hakea 30. elokuuta 2024 asti. 

Edelliset Aalto-yliopiston tarjoamat haut Ukrainan opiskelijoille päättyivät 5.4 ja 16.12. Niihin saatiin yli 130 hakemusta ja opiskelupaikkaa tarjottiin yli 70 opiskelijalle, joista kolmisenkymmentä opiskelijaa on jo aloittanut opintonsa. 

Lue lisää:  
Tarkempaa tietoa ja hakuohjeet

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Nainen lukemassa tabletilla
Opinnot Julkaistu:

Aalto EE julkaisee Alex-oppimisalustan: Uusi alusta muuttaa elämänlaajuista oppimista

Aalto University Executive Education (Aalto EE) lanseeraa kesäkuussa Alex-oppimisalustan, joka on suunniteltu elämänlaajuiseen oppimiseen ja jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Alex tarjoaa yksilöllisiä oppimispolkuja, pieniä osaamiskokonaisuuksia ja ammatillisen kehittymisen ohjelmia, jotka sovittavat taidot yhteen alan tarpeiden kanssa. Alusta, joka kehittyy jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla, kuten mobiilisovelluksella ja tekoälyn integroinnilla, asettaa uuden standardin ammatilliselle kehittymiselle Suomessa.
Yhdeksän suurta jäälohkaretta muodostivat taideinstallaation Kansalaistorilla Helsingissä 2021
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Aalto ARTS -kesäkoulu tutkii veden merkitystä taiteen linssien läpi

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kesäkoulun teema on tänä vuonna vesi, jonka merkitystä käsitellään monialaisesti taiteen, elokuvan ja digitaalisuuden näkökulmista.
Maria Virkkala
Opinnot Julkaistu:

Avoimen yliopiston opiskelijatarina: sivuaineena logistiikka

Haastattelu avoimen yliopiston opinnoista
Freestyle meloja Miika Sorjonen, Aalto CHEM
Opinnot Julkaistu:

Yrityselämän, urheilun ja urheilijoiden yhteinen tekeminen korostuu tulevaisuudessa

Aallon ja Haaga-Helian kilpaurheilevat opiskelijat tapasivat tällä kertaa yhteisessä brändiaiheisessa Urhea-tilaisuudessa.