Samarbete

Synlighet bland studerande på campus

Våra studerande uppskattar arbetsgivare som satsar på synlighet på campus och berättar om erbjudna karriärmöjligheter. Vi erbjuder er våra kommunikationskanaler och evenemangstjänster.

Ordna evenemang på campus

Ett av de bästa sätten att berätta åt våra studerande om er organisation och era karriärmöjligheter är att ordna ett evenemang på campus. Om ni även har alumner med, stärks budskapet ytterligare. Information om er rekryteringsprocess och företagskultur stöder er i sökningen av ny arbetskraft – ju mer information ni ger våra studerande, desto bättre blir deras ansökningar.

Vi hjälper er med att välja rätt målgrupp, bjuda in studerande samt boka utrymmen och catering. Tillsammans skapar vi ett evenemang utifrån era och studerandenas önskemål. Våra undervisningsutrymmen lämpar sig för diverse evenemang från föreläsningar och workshoppar till cocktailevenemang. Vi hjälper er planera och genomföra ert evenemang utifrån era behov och marknadsföra evenemanget till en lämplig målgrupp av våra studerande. Nedan finns en beskrivning av den populäraste (och effektivaste) typen av våra evenemang.

Serviceprislista (på finska)

Case: Berätta om karriärmöjligheter vid en infopunkt

En infopunkt på campus erbjuder organisationer synlighet bland studerande från många olika områden. Entréhallar är utmärkta platser att möta studerande i en mer avslappnad miljö på väg till föreläsningar, studieutrymmen eller lunch. En infopunkt på campus stärker effektivt organisationens bild som arbetsgivare och erbjuder en chans att nå studerande för till exempel

  • lämpliga lediga jobb
  • aktiva eller kommande trainee-program eller sommarjobb.

Innehållet är viktigast

Det lönar sig att ha något konkret program vid infopunkten som är till nytta för studerandena. Ju bättre ni kan marknadsföra programmet i förväg, desto säkrare kommer studerande att ta sig tid för att komma och bekanta sig med er vid ert stånd. 

  • konkreta karriärmöjligheter, dvs. lediga jobb
  • ansökningstips, t.ex. handledning i att skapa en bra CV eller LinkedIn-profil
  • alumners karriärberättelser
  • en typisk arbetsdag vid organisationen
  • arbetsplatsens arbetskultur

Observera att läsåret uppdelas i undervisningsperioder, tentamensveckor och semester. Rekryteringsevenemang ordnas endast under undervisningsperioder. Vi hjälper er gärna med att planera och ordna ert evenemang utifrån era behov och läsårskalendern.

Vi kan även hjälpa med marknadsföring och programplanering.

Vi hjälper er gärna i alla frågor angående planeringen av evenemang:

Konst och design: [email protected]

Teknikbranscher: [email protected]

Handelsvetenskaper: [email protected]

 

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat