Övriga studier

Planera ditt utbyte

Alakohtaiset ohjeet vaihdon ja vaihdossa suoritettavien opintojen suunnitteluun.
Ansökningsvillkor, principer och antagningsgrunder för utbyte
Anvisningar för ansökan

Mitä vaihto-opinnot ovat?

Vaihdossa suoritat opintoja, jotka hyväksi luetaan tutkintoosi Aalto-yliopistossa. Vaihto kestää 3–12 kuukautta. Voit lähteä vaihtoon yhdeksi lukukaudeksi (kaikki koulut) tai koko lukuvuodeksi (ARTS, CHEM, ELEC, ENG, SCI). Vaihdossa voit suorittaa sivuaineopintoja, vapaavalintaisia opintoja tai pääaineopintoja, riippuen koulutusohjelmastasi. Vaihtoon voi lähteä sekä kandi- että maisterivaiheessa lähes kaikissa Aallon ohjelmissa. Saat omasta ohjelmastasi tietoa siitä, milloin on hyvä hetki lähteä vaihtoon. Vaihdossa opiskelet kokoaikaisesti ja opintosi etenevät suunnitellusti. Vaihto ei saa viivyttää valmistumista. Tutkinnossasi on oltava tilaa vaihdossa suoritettaville kursseille.

Vaihdon suunnittelu

Vaihdon suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, jotta ehdit miettimään kohdetta tarkkaan. Missä yliopistossa on kiinnostavimmat kurssit ja eniten tutkintoosi sopivia kursseja? Minkä maan kielestä olisi hyötyä urallasi? Mistä löytyvät parhaat verkostoitumis- ja harrastusmahdollisuudet? Ehdit myös hankkia kiinnostavan kohdeyliopiston vaatiman kielitaidon ja kielitodistukset. Huolellinen suunnittelu auttaa varmistamaan, että saat vaihdossa suorittamat opinnot hyväksiluettua tutkintoosi ja saat vaihtoapurahan.

Alakohtaisia ohjeita vaihdon suunnitteluun

Alta löydät tietoa vielä eri alojen vaihto-opinnoista yleisesti sekä vaihto-opintojen suunnittelusta, kriteereistä suoritettaville opinnoille ja opintosuunnitelman tekemisestä.

Löysitkö etsimäsi? Katso myös

Student guide illustration, exchange studies

Ansökningsvillkor, principer och antagningsgrunder för utbyte

Information om principer och antagningsgrunder för utbyte

Övriga studier
Student guide illustration, exchange studies

Stipendier för utbytesstudier

Information om utbytesstudier och stipendium

Övriga studier
Student guide illustration, exchange studies

Före utbytet

Tehtävälista vaihtoon lähtevälle opiskelijalle.

Övriga studier
Utbytesstudier

Ge respons

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat