Nyheter

Dekanus uppmuntringsstipendium delades ut till 558 studerande vid Högskolan för elektroteknik

Dekanus stipendium på 500 euro för god studieframgång under läsåret 2022–2023 har beviljats till 558 studerande vid Högskolan för elektroteknik. Stipendiet delas ut i enlighet med de nuvarande kriterierna även för läsåret 2023–2024.

Dekanus stipendium på 500 euro för god studieframgång under läsåret 2022–2023 har beviljats till 558 studerande vid Högskolan för elektroteknik. Stipendiet delas ut i enlighet med de nuvarande kriterierna även för läsåret 2023–2024 (d.v.s. för studier som har registrerats som genomförda 1.8.2023–31.7.2024). Stipendiets framtid och kriterierna för beviljande av stipendiet efter läsåret 2023–2024 kommer att diskuteras och informeras om under våren 2024. Läs mer om kriterierna och övrig information om stipendiet på studieguiden för kandidatprogrammet i elektroteknik (kriterierna gäller också magisterstuderande).

Ansökningstiden för stipendiet för läsåret 2023–2024 är i september 2024. Stipendiet beviljas inte automatiskt, utan de studerande ska ansöka om stipendiet under ansökningstiden. Ansökningar som lämnas in efter ansökningstiden beaktas inte. Studerande som i början av september 2024 ser ut att uppfylla kriterierna för att ansöka om stipendiet får ett e-postmeddelande till Aalto e-posten som innehåller en personlig länk till ansökningsblanketten. Studerande för vilka det i början av september saknas studieprestationer i studieregistret, t.ex. studier som ska tillgodoräknas, eller inte har fått en länk av någon annan orsak, kan begära en personlig länk via adressen [email protected]

Personalen vid Högskolan för elektroteknik gratulerar hjärtligt alla stipendiater och önskar alla studerande god studieframgång under läsåret 2023–2024!

Ge respons

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Läs fler nyheter

Image of ocean coloured in green and text Interdisciplinary studies on sustainable environment and seas
Studier Publicerat:

Ansök om ett forskningsprojekt om havets hållbarhet i Lissabon senast den 15 december

Den tio veckor långa kursen består av onlineuppgifter och tre veckor i Lissabon.
Plate of food with wooden spoons
Studier Publicerat:

Campus restaurangernas öppettider vid årsskiftet 2023

Det finns några ändringar i restaurangernas öppettider vid årsskiftet.
Student Guide illustration, news items
Studier Publicerat:

Utbyteserfarenheter från CHEM-studenter

Läs artiklar om utbyteserfarenheter från Aalto CHEM-studenter här.
Student Guide illustration, news items
Studier Publicerat:

Ansök om utbyte i Argentina!

Sidan är på finska och engelska. Du hittar mer information på finska/engelska. Byt språk uppe på sidan.