Nyheter

Coronavaccinering på campus i Otnäs onsdag 20.10 kl. 10–15

Vaccinering utan tidsbokning för studerande och anställda i Kandidatcentret, Otsvängen 1, Y115. Välkommen!
Kandidaattikeskus

Studerande och anställda vid Aalto-universitetet har oberoende av var de bor möjlighet att få sin första eller andra dos av coronavaccinet onsdag 20.10 kl. 10–15. Vaccinet ges på Otnäs campus i Kandidatcentret, Otsvängen 1, Y115. Här kan du få din första eller andra dos av coronavaccinet utan tidsbokning. Om du får din andra vaccindos ska det ha gått minst 6 veckor från den första vaccindosen.

På vaccinationsstället är det möjligt att få EU:s coronaintyg över coronavaccination. Om du redan tidigare har fått båda doserna av vaccinet eller kommer till vaccinationsstället för att ta den andra dosen kan du få med dig ett coronavaccinationsintyg. Om du har en tillfällig finländsk personbeteckning kan du få en utskrift av intyget.

Vaccinering utan tidsbokning erbjuds också i Iso Omena vardagar kl. 9.30–11.30 och 12.15–15.00, i Sellobiblioteket torsdagar kl. 10.00–18.00 och i Entressebiblioteket fredagar kl. 10.00–18.00. Utöver studerande betjänas alla som är över 12 år vid dessa vaccinationsställen.  Om du så önskar kan du också boka tid till vaccinationsstället i Iso Omena.

Information om vaccinationsställena i Esbo.Det är frivilligt att vaccinera sig. Ta med ett identitetsbevis eller ditt FPA-kort till vaccineringen. Även studerande från andra orter har möjlighet att få vaccin i Esbo.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Läs fler nyheter

kampus kesällä
Campus, Studier, Universitetet Publicerat:

Röstningen om studenternas inkluderande budget har avgjorts – trädgårdsbänkar blev vinnare

Våren 2021 tillfrågades studenterna vid Aalto-universitetet om hur de skulle vilja satsa 12 000 euro av universitetets budget på campusets utveckling för att förbättra studenternas välbefinnande.
Ostoskeskus A Blanc ja Alvarinaukio
Campus, Pressmeddelanden, Universitetet Publicerat:

Köpcentret A Blanc öppnas på Otnäs campus

Den av Alvar Aalto planerade byggnaden som tidigare var känd under namnet "Otaniemen ostari" (Otnäs köpcentrum) omdöptes i och med ombyggnaden och har nu öppnat mitt på Aalto-universitetets campus.
Avajaispuheen studiotilanne
Pressmeddelanden, Universitetet Publicerat:

Rektor Ilkka Niemelä: ”Nedskärningar i forskningen innebär också alltid nedskärningar i utbildningen”

Vid inskriptionen talade även Jutta Urpilainen, EU-kommissionär med ansvar för internationella partnerskap och studentkårens ordförande Milja Leinonen. Inskriptionen skedde virtuellt.
Kampuspyörä
Universitetet Publicerat:

På vilket sätt borde universitetet satsa 12 000 euro på studenternas välbefinnande? Rösta fram vinnaridén senast den 15 september 2021!

I maj 2021 fick studenterna komma med idéer om hur man kunde spendera 12 000 euro ("en euro per student") ur universitetets budget. Nu är tiden inne att rösta på den bästa idén att genomföra under hösten 2021 till våren 2022.