Donera en framtid

Kunskapsuppbyggnad inom konst och design

Vid Aalto-universitetet har kunskapsuppbyggnaden en inriktning där människan alltid står i centrum och där konst, teknologi och näringsliv förenas i en fruktbar symbios. Universitetets konstnärliga aktiviteter är internationellt erkända. Universitetet rankades som sjunde i världen i QS World University Ranking 2019.
Elokuvataiteen opiskelua

Universitet har ett erfarenhetsinriktat synsätt och fokuserar på sensoriska och manuella färdigheter och kunskaper. Målet är att hitta nya sätt att lösa förmodat olösliga problem, främja människors välfärd och påverka samhället på ett positivt sätt.

Konst och design är nära förknippade med forskningen inom olika teknikområden: många forskare inom konst och design tillämpar olika teknologier inom konst och i andra sociokulturella sammanhang. Kunskapsuppbyggnaden inom konst och design innefattar också utveckling av teknologier som anknyter till systemplanering och hållbar utveckling.

Modedesignstudenternas framgång i internationella tävlingar de senaste åren har i sin tur skapat fenomenet Finland, vilket har lett till att talentsökare i Milano och Paris söker nästa stjärndesigner i Finland.

Filmstudenternas arbete har fått ett rykte i utländska tävlingar och har till exempel vunnit en Oscar-nominering i 2014. Studentarbete har också varit allmänt erkänt i kända internationella publikationer, mässor och utställningar.

Klicka här för att donera.

Om donationen är 10 000 euro eller mer, vänligen kontakta vårt team i givarrelationer för att göra upp ett gåvobrev.

Kontaktuppgifterna finns här.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat