Yritysyhteistyö

Yhteistyömuodot työnantajille

Työelämän tulevaisuus on täällä! Tulevaisuuden muutoksentekijät tavoitatte JobTeaser-työpaikkaportaalissa, Aalto Talent Expossa tai International Talent -ohjelmassa. CoDesigner -yhteistyössä pääsette kokeilemaan ja kehittämään uusia tapoja tukea Aalto-yliopiston opiskelijoiden ja alumnien työuria ja elämänlaajuista oppimista. Tervetuloa luomaan kanssamme kestävää työelämää!
CDL

Career Design Lab tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia profiloitua näkyvästi tulevaisuuden työelämän suunnannäyttäjänä.

Rekrytoi

Ilmoita työpaikasta

Avoimista työ- tai harjoittelupaikoista sekä opinnäytetöiden toimeksiannoista ilmoitatte maksutta Aalto JobTeaser -portaalissa.  

Tutustu Aalto JobTeaseriin

Osallistu messuille

Messuille osallistuminen on loistava mahdollisuus rakentaa työnantajamielikuvaa ja kampusnäkyvyyttä. Messuilla vierailee vuosittain satoja työnantajia ja tuhansia Aallon opiskelijoita kaikilta aloilta. Aalto Talent Expo järjestetään syksyisin ja Summer Job Day tammikuussa. 

A blond woman is holding an ipad and talking to students infront of a colorful wall with text Vaikuttavia töitä

Työnantajille

Tervetuloa tapaamaan Aalto-yliopiston huippuopiskelijoita sekä rakentamaan positiivista työnantajamielikuvaa Aallon opiskelijoiden keskuudessa Aalto-yliopiston suurimmille rekrymessuille!

Talent Expo
Summer Job Day 2019

Summer Job Day -tapahtuma

Tapahtuma kokoaa yhteen kaupan, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat

Yhteistyö

Tee yhteistyötä ja näytä suuntaa

Tarjoamme tällä hetkellä kahta eri työnantajayhteistyön muotoa. Avainasiakkaana voitte vahvistaa työnantajakuvaanne ja tavoittaa opiskelijamme viestinnän ja kampusnäkyyvyden keinoin. Career Design Labin CoDesignerina pääsette edistämään opiskelijoiden ja alumnien uramuotoilua ja elämänlaajuista oppimista sekä profiloitumaan tulevaisuuden työelämän suunnannäyttäjänä.

CDL

Avainasiakkuus

Koordinoitua viestintää ja kampusnäkyvyyttä

Työnantajapalvelupakettimme on suunnattu niille yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat keskittyä pitkäjänteisen työnantajamielikuvan ja brändin esiintuomiseen Aalto-yliopiston opiskelijoiden keskuudessa. Laadimme asiakkaamme kanssa vuosisuunnitelman palvelupakettiimme sisältyvien aktiviteettien toteuttamiseksi.

Palvelukokonaisuutemme hintaan sisältyy erikoisetuja rekrytointitapahtumien osallistumismaksuista ja oma tapahtuma kampuksella asiakkaan valitsemalla erityisteemalla. Lisäksi pakettiin sisältyy markkinointinäkyvyyttä opiskelijoidemme suuntaan suorapostituksen tai some-näkyvyyden muodossa.  

Lisätietoja: asiantuntija Riitta Kontio, [email protected], p. 050 550 2066

CDL

CoDesigner -yhteistyökumppanuus

Tervetuloa luomaan dynaamisen kokeilemisen kulttuuria kanssamme! Haluamme olla maailmanlaajuisesti tunnettu radikaalisti luovien kokeilujen, oppimisen ja yhteistyön tila, jossa kehitetään uudenlaisia palveluita ja ratkaisuja kestävien työurien edistämiseksi. Tarvitsemme mukaan rohkeita ja luovia yhteistyöyrityksiä kanssamme ideoimaan, kokeilemaan ja profiloitumaan tulevaisuuden suunnannäyttäjinä. 

Lue lisää CoDesigner -kumppanuudesta

Students on Aalto University campus

Aalto International Talent -ryhmämentorointiohjelma

Mentoroi kansainvälisiä opiskelijoitamme ja auta heitä pääsemään mukaan suomalaiseen työelämään! CoDesigner-kumppaneidemme lisäksi toivotamme myös muut työnantajat tervetulleiksi ohjelmaan!

Lue lisää Aalto International Talent -ryhmämentorointiohjelmasta

Feel the Future

Seuraa meitä

Feel the Future luotaa Aalto-yhteisön näkemyksiä työn tulevaisuudesta. Haluamme ymmärtää paremmin työurien ja oppimisen muutosta, trendejä sekä heikkoja signaaleja – ja sitä, miten tämä kaikki vaikuttaa sinun elämääsi.

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä!

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja autamme juuri teille sopivan palvelun löytämisessä.

Riitta Kontio, asiantuntija
[email protected], p. 050 550 2066

Follow us

Students walking and working in the basement floor of the Harald Herlin Learning center / photo by Aalto University, Aino Huovio

Yritysyhteistyö

Tutkimusyhteistyö vahvistaa osaamista ja liiketoiminnan kehittämistä. Opintoprojekteissa syntyy uusia tuote- ja palveluideoita. Kampuksemme tarjoaa innostavan toiminta- ja verkostoitumisympäristön.

Aalto University / School of Business / campus

Palvelut työnantajille Kauppakorkeakoulussa

Kauttamme tavoitat kauppatieteiden opiskelijat monin tavoin. Julkaisemme työpaikkailmoituksia, välitämme rekrytointiviestejä, järjestämme ura- ja rekrytointitapahtumia ja paljon muuta.

Kauppakorkeakoulu
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu