Rekrytoi opiskelija

Autamme työnantajia tavoittamaan Aallon opiskelijoita julkaisemalla työ- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyö- ja projektitoimeksiantoja.

Aalto-yliopistossa opiskelee huippuosaajia kauppatieteiden, taiteiden ja muotoilun sekä tekniikan aloilla. Työnantajat voivat markkinoida Aalto-yliopiston opiskelijoille sopivia uramahdollisuuksia Aalto CareerWebin kautta.

Aalto CareerWebissä voi ilmoittaa sekä työ- että harjoittelupaikoista, hakea opinnäytetyön tai projektityöntekijää. Aalto-yliopiston ura- ja rekrytointipalvelut valitsevat julkaistavat ilmoitukset julkaisuehtojemme mukaisesti. Lue myös ohjeemme hyvän ilmoituksen laatimiseksi sekä järjestelmän käyttöön.

Vain Aallon opiskelijat pääsevät selaamaan työpaikkoja.

Työpaikkailmoituksia voidaan tehostaa esim. erilaisilla maksullisilla markkinointipalveluilla, osallistumalla rekrytointitapahtumiin tai järjestämällä oma tapahtuma kampuksella

Tarjoa työtä

Opiskelijarekrytointien kautta saatte organisaatioonne kyseisen alan uusimpia näkemyksiä ja uusia tuoreita ideoita. Aaltolaiset ovat motivoituneita ja ahkeria työntekijöitä.

Tarjoamanne työ voi olla esimerkiksi 

  • kesätyö tai harjoittelupaikka
  • osa-aikainen / kokoaikainen
  • määräaikainen / vakituinen
  • freelance-toimeksianto
  • trainee- tai graduate-ohjelma

Jätä työpaikkailmoitus

Työ- ja harjoittelupaikat

Ohjeita ja julkaisuehdot ilmoittajalle

Tarjoa harjoittelupaikkaa

Työnantajalle harjoittelu on tehokas rekrytointikanava, ja työnantaja saa arvokkaan työpanoksen sekä tietoa koulutuksen sisällöstä ja laadusta. Palkkaamalla harjoittelijan saatte organisaatioonne uusimpia näkemyksiä ja uusia tuoreita ideoita sekä rakennatte myös omaa myönteistä työnantajamielikuvaa

Harjoittelu on opiskelijalle oppimistilaisuus. Harjoittelussa opiskelija tutustuu oman alansa työtehtäviin asiantuntijan ohjauksessa, mikä selkiyttää opiskelijan urasuunnitelmia. Harjoittelun työtehtävien tuleekin olla sellaisia, että opiskelija pääsee hyödyntämään niissä opinnoissaan hankkimiaan tietoja ja taitoja sekä kehittämään osaamistaan.

Aalto-yliopistossa opiskelee paljon kansainvälisiä opiskelijoita, jotka etsivät harjoittelupaikkoja. Ulkomaisen opiskelijan mukana työyhteisöön tulee osaamisen lisäksi opiskelijan kotimaan kulttuurintuntemusta.

Jätä työharjoitteluilmoitus

Työ- ja harjoittelupaikat

Ohjeita ilmoittajalle

Tarjoa opinnäytetyö- tai projektitoimeksiantoa

Voit hakea opiskelijaa tekemään opinnäytetyötä – joko ilmoittamalla yleisesti mahdollisuudesta tehdä opinnäyte toimeksiantona organisaatiollenne tai antamalla tarkemman kuvauksen tarjolla olevasta opinnäytetyöaiheesta.

Jätä gradu-, diplomityö- tai projektityötarjous

Opinnäyte- ja projektityötoimeksiannot

Ohjeita ilmoittajalle

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu