Yhdenvertaisuus, diversiteetti ja inklusiivisuus Sähkötekniikan korkeakoulussa

Yhdenvertaisuus, diversiteetti ja inklusiivisuus Sähkötekniikan korkeakoulussa

Aalto-yliopiston tavoitteena on tarjota kaikille tasa-arvoinen ja yhdenver­tainen toimintaympäristö, jossa eri sukupuolia, eri tehtävissä olevia ja eri­laisen taustan omaavia työntekijöitä ja opiskelijoita kohdellaan tasapuoli­sesti.
Aalto University strategy/ image: Aleksi Poutanen

THE FOLLOWING PART OF THE WEBSITE IS UNDER CONSTRUCTION.
Some data may be incorrect. Thank you for your understanding!

Sähkötekniikan korkeakoulun opiskelijat, sekä akateeminen ja palveluhenkilöstö muodostavat monimuotoisen yhteisön. Henkilökuntamme edustaa lähes seitsemää kymmentä eri kansallisuutta. Yhdenvertaisuus-, monimuotoisuus- ja inklusiivisuustyömme keskeisiä teemoja ovat

Sähkötekniikan korkeakoulussa yhdenvertaisuustyötä koordinoi yhdenvertaisuus- monimuotoisuus- ja inklusiivisuusryhmä, jonka dekaani nimittää kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Ryhmä valmistelee kaksivuotisen toimintasuunnitelman, joka toteuttaa Aalto-yliopiston yhdenvertaisuus-, monimuotoisuus- ja inklusiivisuussuunnitelmaa. Ryhmän jäsenet myös osallistuvat aktiivisesti suunnilteman toteuttamiseen.

Ryhmä toimii yhteistyössä dekaanin, henkilöstö- ja oppimispalveluiden, viestinnän ja muiden keskeisten tahojen kanssa. Jos olet kiinnostunut osallistumaan toimenpiteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen, ole yhteydessä ryhmän jäseniin!

Yhdenvertaisuus-, monimuotoisuus- ja inklusiivisuusryhmä

Sähkötekniikan korkeakoulun yhdenvertaisuus-, monimuotoisuus- ja inklusiivisuusryhmän (EDI-ryhmän) yhteystiedot ja yliopistotason yhteystiedot häirintätilanteissa ja kohdattaessa epäasiallista käytöstä.

Lue lisää
Opiskelijoita kirjastossa
ELEC EDI-suunnitelma 2023-2024

Community

[Text about ELEC EDI related Community] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas est odio, bibendum ac sapien ut, porttitor mollis libero. Morbi enim justo, varius vitae iaculis ullamcorper, venenatis sit amet tellus. Fusce tristique consectetur nibh in mollis.

Duis molestie, eros ut dignissim hendrerit, nisi nibh maximus felis, id laoreet magna sem at ante. Vestibulum vitae tincidunt urna, nec blandit ante. Mauris et erat eros. Aenean dictum vel mauris eget mattis. Etiam in bibendum odio. In vitae imperdiet nisl.

Students walking outside the building of the School of Business. Photo by Unto Rautio
Aalto-yhteisölle Yliopisto Julkaistu:

Uudistamme kielelliset linjaukset keväällä - Osallistu ja kommentoi!

Mikä toimii, mitä pitäisi muuttaa? Kerro näkemyksesi yliopiston kielilinjauksista ja vastaa kyselyyn 3.3. mennessä.
Ylhäältä otetussa kuvassa opiskelijat istuvat pöydän ääressä Oppimiskeskuksen värikkäissä tiloissa
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Kaikille Aallon opiskelijoille tarjolla sukupuolentutkimuksen opintoja

Hilma-verkosto tarjoaa kursseja opiskelijoille ja koulutusta opettajille.
.
Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Osallistavaa eurooppalaista opiskelijaliikkuvuutta suunnitellaan Unite!-yliopistoverkoston IDEM-hankkeessa

Tavoitteena on helpottaa esimerkiksi vammaisten ja pakolaistaustaisten opiskelijoiden täysimääräistä osallistumista vaihto- ja liikkuvuusohjelmiin.
Weaving a colorful pattern
Aalto-yhteisölle Yhteistyö, Yliopisto Julkaistu:

Ideoi ja toteuta tapoja tukea tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta

Sähkötekniikan korkeakoulussa panostetaan tasa-arvoiseen ja yhdenvertaiseen toimintaympäristöön. Nyt yhteisön jäsenemme voivat ehdottaa, miten arvomme näkyisivät toiminnassamme entistä laajemmin.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu