Uutiset

Uusi Perustieteiden korkeakoulun lakimies Anniina Harju avustaa tutkimushankkeiden oikeudellisissa kysymyksissä ja sopimusneuvotteluissa

Anniina Harju avustaa Aallon neurotieteen ja lääketieteellisen tekniikan, tietotekniikan ja tuotantotalouden laitoksia tutkimushankkeiden oikeudellisissa kysymyksissä ja sopimusneuvotteluissa.
Anniina Harju.jpg
Kuva: Eveliina Juuma.

Anniina Harju avustaa Neurotieteen ja lääketieteellisen tekniikan, tietotekniikan ja tuotantotalouden laitoksia tutkimushankkeiden oikeudellisissa kysymyksissä ja sopimusneuvotteluissa. Lisäksi Harju tarjoaa oikeudellista neuvontaa Aallon tutkimuseettiselle toimikunnalle, joka huolehtii ihmistieteisiin kuuluvan ei-lääketieteellisen tutkimuksen eettisen ennakkoarvioinnin järjestämisestä  Aalto-yliopistossa.

Ennen Aallolle siirtymistään Harju työskenteli konsultti-, ja tilintarkastusyhtiö KPMG:llä, jossa hän avusti asiakkaita etenkin immateriaalioikeuksiin, sopimuksiin ja riidanratkaisuun liittyvissä toimeksiannoissa ja juridisissa kysymyksissä. Hänellä on kokemusta oikeudellisesta neuvonnasta erilaisissa teknologia-, ja ohjelmistokehitykseen liittyvissä hankkeissa sekä lääketieteellisen tutkimukseen ja lääkintälaitteisiin liittyvissä kysymyksissä. Harjulla on aiempaa kokemusta neuvonnasta tutkimus- ja innovaatiohankkeissa, ja hän on avustanut asiakkaita myös rikos- ja siviilioikeudenkäynneissä.

Harju on toiminut osatoteuttajana ja kirjoittajana Valtioneuvoston kansialle toteutetussa Suomen kansallisen IPR strategian taustaselvityksessä (Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja 2021:13). Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tutkinnon lisäsi Anniina on opiskellut oikeustiedettä Sheffieldin ylipistossa (UK).

Anniina on kilpaillut yleisurheilussa ja maastohiihdossa ja vapaa-aika kuluu edelleen pitkälti urheilun parissa. Harrastuksikseen hän listaa kuntosalin, tenniksen ja kestävyysurheilun. 

Katso lisää Lakipalveluiden sivuilta.

Yhteystiedot:

Anniina Harju

Legal Counsel
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Miia Mäkelä
Nimitykset Julkaistu:

Miia Mäkelä on nimitetty Associate professorin tehtävään Biotuotteiden ja biotekniikan laitokselle

MMT (Mikrobiologia) Miia Mäkelä on nimitetty Aalto-yliopiston Biotuotteiden ja biotekniikan laitokselle tenure track -urapolulle Associate professorin vakituiseen tehtävään 1.9.2024 alkaen.
Daniel Martin-Yerga
Nimitykset Julkaistu:

Daniel Martin-Yerga on nimitetty määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään Kemian ja materiaalitieteen laitokselle

Ph.D. Daniel Martin-Yerga on nimitetty Aalto-yliopiston Kemian ja materiaalitieteen laitokselle määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään.
Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu / Kuva Roope Kiviranta
Nimitykset Julkaistu:

Professorinimityksiä Kauppakorkeakoulussa

Prottoy Akbarin, Pablo Warnesin, Erkki Vihriälän ja Christoph Huberin nimitykset astuvat voimaan 1.8.2024.
Kampus, Yhteistyö, Yliopisto Julkaistu:

HR palvelupisteen kesätauko ja uudet aukioloajat 6.8.2024 alkaen

HR palvelupiste on kesätauolla 28.6 - 5.8.2024. Uudet aukioloajat 6.8.2024 alkaen ovat tiistai - torstai klo 12.00 - 15.00. Huom! aukioloajat muuttuvat 6.8.2024 alkaen.