Uutiset

Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta opiskelijasta

20-vuotias espoolainen Miikka Leinonen on viimeksi nähty perjantaina 7.2. klo 01.00.

Aalto-yliopiston opiskelija Miikka Leinonen on kadonnut 6.–7.2. välisenä yönä. Leinonen oli poistunut Otaniemessä Smökissä järjestetyistä juhlista ja oli poliisin tietojen mukaan matkalla Helsingin keskustaan. Viimeinen varma havainto hänestä on tehty perjantaina 7.2. noin kello 01.00 Linnakoskenkadun bussipysäkillä Töölössä Helsingissä.

Kadonnut on 20-vuotias, noin 180-senttinen, urheilullinen mies ja hänellä lyhyet vaaleahkot hiukset. Hän on pukeutunut vuorilliseen farkkutakkiin. Katso kuvat alla.

Havainnot Leinosen liikkeistä pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 0295 413 031.

Aalto-yliopiston opintopsykologit ovat tavattavissa Kandidaattikeskuksen Starting point of Wellbeing -pisteellä arkisin klo 9–15. YTHS on paikalla ti ja to klo 9–15. Valtakunnallinen kriisipuhelin tarjoaa keskusteluapua suomeksi vuorokauden ympäri numerosta 09 2525 0111.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Juha Siivola hymyilee, kuvattu sivulta
Yliopisto Julkaistu:

Juha Siivola kannustaa tutkijoita innovoimaan ja pohtimaan, miten omaa tutkimusta voisi kaupallistaa

”Pitkällä tulevaisuudessa olevan tieteellisen päämärän lisäksi olisi hyvä miettiä, mitä tästä voisi tulla lyhyemmällä aikavälillä”, innovaatioasiantuntijana työskentelevä Siivola sanoo.
Kampus
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Vesikatkoja Otaniemen alueella

HSY tiedottaa vesikatkoista Otaniemen alueella ke 19.2. (Konemiehentie 2 ja Tietotie 1), pe 21.2. (Maarintie 8), to 5.3. (Vuorimiehentie 2).
Insinööritieteiden korkeakoulun dekaanin kahvit 31.1.2020
Yliopisto Julkaistu:

Uusia kasvoja ja kestävää kehitystä – Insinööritieteiden korkeakoulun vuosikatsaus 2019

Korkeakoulun tutkimus ja opetus edistävät kestävää kehitystä. Valmistuneet diplomi-insinöörit ja tekniikan tohtorit työllistyvät erittäin hyvin.
Testing guitar signals at the Aalto Acoustics Lab
Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Kitaravahvistinta matkiva tekoäly sai kuulijat lankaan

Tutkijat mallinsivat sähkökitaran vahvistimen ääntä neuroverkon avulla niin hyvin, etteivät kuulijat erottaneet tietokoneen luomaa ääntä aidosta.