Uutiset

Laura Karvonen aloitti Aalto SCIn tapahtumakoordinaattorina

Laura Karvonen koordinoi Shaking up Tech –tapahtumaa ja laitosten omia tapahtumia ja konferensseja.
Laura Karvonen

Laura Karvonen on aloittanut Perustieteiden korkeakoulun tapahtumakoordinaattorina. Lauran tehtäviin kuuluu vuosittaisen Shaking up Tech –tapahtuman koordinointi ja lisäksi Laura avustaa SCIn laitoksia erilaisten tapahtumien järjestämisessä konferensseista kesäkouluihin.

Lauralla on laaja kokemus kulttuurikentältä, ennen kaikkea esittävien taiteiden parista. Laura on työskennellyt tuotannollisissa, hallinnollisissa ja kehittämistehtävissä muun muassa mediatuottajana, graafisena suunnittelijana, projektivastaavana ja tuotannonsuunnittelijana ja –kehittäjänä.

”Osallistun mielelläni Shaking up Techin ja vastaavien tapahtumien koordinointiin ja kehittämiseen. Haluan kannustaa nuoria naisia harkitsemaan tekniikan aloja. Haluan myös vaikuttaa näitä aloja koskeviin stereotyyppisiin asenteisiin.”

Laura on kiinnostunut esittävistä taiteista, valokuva- ja mediataiteesta sekä konstailemattomasta kaupunkikulttuurista. Aina kun mahdollista, Laura poistuu kotimaasta - mielellään johonkin lämpimään. Laura arvostaa inspiroivaa työympäristöä ja ammattitaitoista tiimiä, joka mahdollistaa kehittymisen ja uuden oppimisen. Laura suhtautuu intohimoisesti myös työhyvinvoinnin edistämiseen.

Yhteystiedot:

Laura Karvonen
Tapahtumakoordinaattori
[email protected]
puh. 050 476 0737

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Jani Romanoff
Nimitykset Julkaistu:

Jani Romanoff nimitetty Insinööritieteiden korkeakoulun varadekaaniksi

Romanoff on erittäin ansioitunut opettajana ja opetuksen kehittäjänä. Hän on toiminut pitkään meritekniikan vastuuopettajana ja kantavana voimana tekniikan alan yhteistyöyliopisto FITechissä.
anouar belahcen image anni hanen kajander
Nimitykset Julkaistu:

Anouar Belahcen Sähkötekniikan korkeakoulun opetuksesta vastaavaksi varadekaaniksi

Vuoden 2021 alussa tehtävässään aloittanut Belahcen haluaa keskittyä muun muassa opiskelijoiden hyvinvointiin ja opetuksen digitalisointiin
Monica Österberg
Nimitykset Julkaistu:

Monika Österberg on nimitetty BIO2:n laitosjohtajaksi

Professori Monika Österberg on nimitetty laitosjohtajaksi Biotuotteiden ja biotekniikan laitokselle (BIO2) 1.1.2021 alkaen. Hänen kautensa kestää kolme vuotta. Österberg on toiminut laitoksen varajohtajana vuoden 2020 alusta lähtien.
Ciprian Domnisoru, Miri Stryjan ja Daniel Hauser
Nimitykset Julkaistu:

Kauppakorkeakoulussa on aloittanut tänä syksynä kolme uutta taloustieteen apulaisprofessoria

Ciprian Domnisoru, Miri Stryjan ja Daniel Hauser kertovat seuraavassa monipuolisista tehtävistään ja odotuksistaan tulevalle.