Uutiset

Katri Seitsonen aloitti tietoasiantuntijana tutkimuspalveluissa

Katri Seitsonen työskentelee Avoin tiede ja ACRIS -tiimissä.
A photo of Katri Seitsonen

Katri Seitsonen aloitti tietoasiantuntijana Aalto-yliopiston tutkimuspalvelujen Avoin tiede ja ACRIS -tiimissä huhtikuussa. Hänen tehtäviinsä kuuluu Sähkötekniikan korkeakoulun tutkimustuotosten validointi Aalto-yliopiston ACRIS-tutkimustietojärjestelmässä sekä avoimeen julkaisemiseen, julkaisumaksuihin ja bibliometriikkaan liittyvät tehtävät.

Katri Seitsonen vastaa Sähkötekniikan korkeakoulun tutkimustuotosten validoinnista ja raportoinnista ACRIS-tutkimustietojärjestelmässä yhdessä Laura Muren kanssa. Avoimeen julkaisemiseen liittyvissä julkaisumaksuissa hän tekee yhteistyötä Leena Rantamäen kanssa.
 
Katri Seitsonen on valmistunut filosofian maisteriksi Tampereen yliopistosta pääaineenaan informaatiotutkimus. Katri on työskennellyt Aalto-yliopistossa vuodesta 2013 alkaen. Ennen siirtymistään tutkimuspalveluihin hän työskenteli Perustieteiden tohtoriohjelman suunnittelijana Aalto-yliopiston oppimispalveluissa. Lisäksi Katri on työskennellyt erilaisissa hallintotehtävissä mm. Tampereen yliopistossa ja Taideyliopistossa.

Vapaa-ajallaan Katri ulkoilee lähimetsissä ja pelailee lautapelejä.  
 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Apulaisprofessori Juha Siitonen laboratoriossa, yllään laboratoriotakki, suojalasit ja -hanskat.
Nimitykset, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Apulaisprofessori Juha Siitonen tiesi jo lapsena aikovansa kemistiksi

Filosofian tohtori Juha Siitonen aloitti vuoden 2022 alussa viiden vuoden määräaikaisessa apulaisprofessorin tehtävässä Kemian ja materiaalitieteen laitoksella. Professuurin ala on orgaaninen kemia.
Timo Ali-Vehmas
Nimitykset Julkaistu:

Alustatalous tarvitsee reilun pelin periaatteet, Timo Ali-Vehmas uskoo

”Vaikka Euroopassa on kiinnostavia alustatalouden yrityksiä – esimerkiksi ruotsalainen Spotify ja suomalainen Wolt – on Eurooppa alustatalouden markkina-arvolla mitattuna suunnilleen samalla tasolla kuin Afrikka”, huomauttaa Timo Ali-Vehmas, Aalto-yliopiston tuore Executive in Residence.
Professori Kari Tammi
Nimitykset Julkaistu:

Kari Tammi on nimitetty Insinööritieteiden korkeakoulun vaikuttavuudesta vastaavaksi varadekaaniksi

Hän on yliopiston Vaikuttavuuden ohjausryhmän (ISG) jäsen ja tulee toimimaan yhteyshenkilönä ohjausryhmän ja korkeakoulun johtoryhmän välillä.