Hakuaika Aalto-yliopiston maisteriohjelmiin on käynnistynyt

Hakuaika Aalto-yliopiston maisteriohjelmiin 1.12.2015-15.1.2016

Hakuaika Aalto-yliopiston maisteriohjelmiin alkaa tiistaina 1.12.2015. Kaikki yliopiston korkeakoulut ovat uudistaneet maisteriohjelmansa ja vuonna 2016 tarjolla on 71 hakukohdetta kauppatieteen, taiteen ja tekniikan aloilla. Valtaosa maisteriohjelmista on englanninkielisiä. Hakuaika päättyy 15.1.2016 kello 15.00. Lisätietoa hakukohteista ja hakemisen ohjeistus löytyvät nettisivuiltamme /www.aalto.fi/fi/studies/.

Syksyllä 2016 alkavaan koulutukseen haettaessa on käytössä hakemuksen käsittelymaksu. Maksu kerätään kaikilta hakijoilta, jotka ovat suorittaneet hakukelpoisuuden antavan tutkinnon EU/ETA-alueen tai Sveitsin ulkopuolella. Hakemuksen käsittelymaksun kerää Opetushallitus (OPH). Lisätietoa: https://opintopolku.fi/wp/valintojen-tuki/yhteishaku/korkeakoulujen-yhteishaku/hakemuksen-kasittelymaksu/

Lisätietoa hakemisesta: /www.aalto.fi/fi/studies/admissions/ sekä [email protected]

Hakuaika Nordic Master -ohjelmiin järjestetään 1.12.2015-15.1.2016. Lisätietoa kansainvälisiin yhteistyöohjelmiin hakemisesta löytyy verkkosivultamme http://www.aalto.fi/fi/studies/admissions/international_double_degree_programmes/.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Shimmering Wood-based Structural Colour by Noora Yau. Photo Eeva Suorlahti
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Aalto-yliopisto esittelee kuusi biomateriaalikonseptia Dutch Design Weekillä

CHEMARTS-näyttelyssä on esillä mielenkiintoisia prototyyppejä, jotka ovat myrkyttömiä, kierrätettäviä eikä niistä irtoa mikromuoveja.
Torniprojektin onnistuminen
Kampus, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Milloin mitata ja milloin ei? - Akateemisen ajattelun perusteista opiskelija saa taitoja ongelmanratkaisuun

Teekkarit oppivat jo varhaisessa vaiheessa, että samaan ongelmaan voi olla erilaisia käyttökelpoisia ratkaisuja. Ratkaisujen tieteellinen perustelu on tärkeä osa jokaisen diplomi-insinöörin koulutusta
Professor Ray Sterling
Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Professori Ray Sterling: Worldwide developments in urban underground planning

Katso tallenne Professori Sterlingin vierailuluennosta.
Iiris Sundin katselee taivaalle Laajalahden lintutornilla
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Kun lääkäri ja tekoäly saadaan yhteistyöhön, potilas saa parempaa hoitoa

Tohtorikoulutettava Iiris Sundinin tutkimuksissa koneoppimismalli pääsee hyödyntämään lääkärin hiljaista tietoa, joka jää yleensä kirjoittamatta ylös. Tällainen malli ennustaa paremmin, miten tietty potilas reagoi tietynlaiseen hoitoon.