Uutiset

Hakuaika Aalto-yliopiston maisteriohjelmiin on käynnistynyt

Hakuaika Aalto-yliopiston maisteriohjelmiin 1.12.2015-15.1.2016

Hakuaika Aalto-yliopiston maisteriohjelmiin alkaa tiistaina 1.12.2015. Kaikki yliopiston korkeakoulut ovat uudistaneet maisteriohjelmansa ja vuonna 2016 tarjolla on 71 hakukohdetta kauppatieteen, taiteen ja tekniikan aloilla. Valtaosa maisteriohjelmista on englanninkielisiä. Hakuaika päättyy 15.1.2016 kello 15.00. Lisätietoa hakukohteista ja hakemisen ohjeistus löytyvät nettisivuiltamme /www.aalto.fi/fi/studies/.

Syksyllä 2016 alkavaan koulutukseen haettaessa on käytössä hakemuksen käsittelymaksu. Maksu kerätään kaikilta hakijoilta, jotka ovat suorittaneet hakukelpoisuuden antavan tutkinnon EU/ETA-alueen tai Sveitsin ulkopuolella. Hakemuksen käsittelymaksun kerää Opetushallitus (OPH). Lisätietoa: https://opintopolku.fi/wp/valintojen-tuki/yhteishaku/korkeakoulujen-yhteishaku/hakemuksen-kasittelymaksu/

Lisätietoa hakemisesta: /www.aalto.fi/fi/studies/admissions/ sekä [email protected]

Hakuaika Nordic Master -ohjelmiin järjestetään 1.12.2015-15.1.2016. Lisätietoa kansainvälisiin yhteistyöohjelmiin hakemisesta löytyy verkkosivultamme http://www.aalto.fi/fi/studies/admissions/international_double_degree_programmes/.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Erikoisen näköinen ennustajarobotti seisoo sähköä johtavan lasipallon edessä ja näyttää iloiselta.
Opinnot Julkaistu:

FITechin opintotarjonnassa maksuttomia ICT-opintoja myös lukiolaisille

Aalto-yliopiston kurssien aiheina on mm. digitalisaation etiikkaa, verkkopalvelun kehittämistä, Python-ohjelmointia sekä koneoppimista.
Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Metex-palkintoehdokkaat
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Muotoilun lopputöiden Metex-palkintoehdokkaat julki

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö jakaa Metex-palkinnon 23. tammikuuta. Ehdolla on neljä lopputyötä Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta.
AllWell 2019 image
Opinnot Julkaistu:

Opiskeluhyvinvointikysely AllWell? helmikuussa 2020

AllWell?-opiskeluhyvinvointikysely on auki toisen vuoden kandi- ja ensimmäisen vuoden maisteriopiskelijoille 5.-19.2.2020. Opiskelijat saavat henkilökohtaisen kyselylinkin sähköpostiinsa. AllWell-tiimi tarjoaa mahdollisuuden kyselyn markkinointiin kohderyhmien kursseilla.
Marium Durrani
Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Marium Durrani: Vaatteiden korjaaminen kiinnostaa jälleen - taitoja opitaan yhteisöllisesti

Kuukauden väitös: Voiko uudelleen löydetty vaatteiden korjaamisen taito tarjota vastauksen maailmanlaajuiseen tekstiilijäteongelmaan?