Uutiset

Dekaanin kannustusstipendi myönnettiin 558 Sähkötekniikan korkeakoulun opiskelijalle

558 Sähkötekniikan korkeakoulun opiskelijalle on myönnetty 500 € arvoinen kannustusstipendi lukuvuoden 2022–2023 opintomenestyksen perusteella. Stipendejä myönnetään nykyisin ehdoin vielä kuluvan lukuvuoden 2023–2024 perusteella.

558 Sähkötekniikan korkeakoulun opiskelijalle on myönnetty 500 € arvoinen kannustusstipendi lukuvuoden 2022–2023 opintomenestyksen perusteella. Kyseisiä opiskelijoita on tiedotettu stipendin maksuaikataulusta. 

Stipendejä myönnetään nykyisin ehdoin vielä kuluvan lukuvuoden 2023–2024 perusteella (eli niiden opintojen perusteella, joiden suorituspäivä on opintorekisterin mukaan väliltä 1.8.2023–31.7.2024). Stipendin jatkosta ja sen mahdollisista myöntämisehdoista lukuvuoden 2023–2024 jälkeen päätetään ja viestitään kevään 2024 aikana. Stipendin myöntämisen ehtoihin ja lisätietoihin voi tutustua Sähkötekniikan kandidaattiohjelman opinto-oppaassa (ehdot koskevat myös maisteriopiskelijoita).

Lukuvuoden 2023–2024 perusteella myönnettävän stipendin hakuaika on syyskuussa 2024. Stipendiä ei myönnetä automaattisesti, vaan stipendiä on haettava hakuajan aikana, eikä hakuajan jälkeen tulleita hakemuksia huomioida. Opiskelijoille, joilla hakuedellytykset vaikuttavat syyskuun 2024 alussa täyttyvän, lähetetään Aalto-sähköpostiin linkki hakulomakkeeseen. Opiskelijat, joilta puuttuu opintoja opintorekisteristä syyskuun alussa esim. hyväksilukujen takia, tai jotka eivät muusta syystä ole saaneet linkkiä hakulomakkeeseen, voivat pyytää linkin osoitteesta [email protected]

Sähkötekniikan korkeakoulun henkilökunta onnittelee lämpimästi stipendin saajia ja toivottaa erinomaista opintomenestystä kaikille opiskelijoille lukuvuonna 2023–2024!

Anna palautetta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Picture of the themes of this course
Opinnot Julkaistu:

Mind & Study - Hyvinvoivan opiskelijan työkalupakki (3op) -kurssi tulossa jälleen keväällä

Suosittu Mind & Study - Hyvinvoivan opiskelijan työkalupakki (3op) järjestään keväällä suomeksi ja englanniksi!
Image of ocean coloured in green and text Interdisciplinary studies on sustainable environment and seas
Opinnot Julkaistu:

Hae mukaan tosielämän tutkimushankkeeseen valtamerten kestävyydestä 15.12. mennessä

10 viikon kurssi tapahtuu osittain verkossa ja paikan päällä Lissabonin yliopistossa.
Plate of food with wooden spoons
Opinnot Julkaistu:

Kampusravintolat vuodenvaihteessa 2023

Opiskelija- ja henkilöstöravintoloiden aukioloajoissa on muutoksia vuodenvaihteessa joulu-tammikuussa.
Student Guide illustration, news items
Opinnot Julkaistu:

Vaihtokokemuksia CHEMin opiskelijoilta

Lue artikkeleja CHEM opiskelijoiden vaihtokokemuksista