Uutiset

AaltoSDG-sovellusta kehitetään keväällä 2020

AaltoSDG-sovellusta kehitetään aktiivisesti vuonna 2020 käyttäjien ja yhteisön toiveiden perusteella.
Co-work by Unto Rautio
Kuva: Unto Rautio / Aalto-yliopisto

AaltoSDG-sovellusta kehitetään aktiivisesti vuonna 2020 käyttäjien ja yhteisön toiveiden perusteella.  Sovelluksen tavoitteena on parantaa näkyvyyttä Aalto-yliopiston SDG-työhön sekä aktivoida ihmisiä osallistumaan SDG-työhön viikoittaisten aktiviteettien avulla. Seuraava kehityssprintti on käynnistymässä pian ja AaltoSDG:n uusi versio julkaistaan sovelluskauppoihin toukokuussa. 

Toiminnallisuuksien lisäksi AaltoSDG-sovelluksen sisältöä päivitetään. Erityisesti “Education”, “News and Events” ja “Research & Art” -sivujen sisältöä päivitetään palvelemaan paremmin sovelluksen käyttäjien tarpeita.  

Oletko Aallon professori, tutkija, opettaja tai opiskelija? Millaista sisältöä haluaisit nähdä “Education”, “News and Events” ja “Research & Art” -sivuilla päivityksen jälkeen? Lähetä meille palautetta sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

AaltoSDG-tiimi kannustaa sovelluksen käyttäjiä osallistumaan kehitystyöhön AaltoSDG Development afternoon –tapahtumassa keskiviikkona 18.3. klo 13-15. Workshop-tapahtuma pidetään Kandidaattikeskuksen huoneessa M205 osoitteessa Otakaari 1. Kaikki AaltoSDG:n käyttäjät ovat tervetulleita antamaan palautetta ja kehitysideoita sovellusta varten. Ilmoittaudu tapahtumaan täällä.

AaltoSDG-sovelluksen kehitysiltapäivä

Tule mukaan kehittämään AaltoSDG-mobiilisovellusta.

Lue lisää
AaltoSDG development afternoon
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Laboratoriotarvike.
Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopiston Mikkelin toimipisteen opiskelijoilla koronavirustartuntoja

Mikkelin kandidaattiohjelman 1. ja 2. vuosikurssin opiskelijat siirtyvät etäopetukseen.
Aalto logo
Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Professorit Markus Linder ja Tapani Vuorinen Suomalaisen Tiedeakatemian jäseniksi

Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulusta biomolekulaaristen materiaalien professori Markus Linder ja puunjalostuksen kemian professori Tapani Vuorinen on valittu uusiksi jäseniksi Suomalaiseen Tiedeakatemiaan.
Coaching and guidance of work training meeting / Photographer Unto Rautio
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

EU-rahoitusta kansainväliseen maisteriohjelmayhteistyöhön

Aalto-yliopisto menestyi jälleen Euroopan komission kevään Erasmus Mundus Joint Master Degrees hankehaussa kahden ohjelman voimin.
Dekaani Kristiina Kruus ja professori Jouni Paltakari koulun edessä kasvomaskien kanssa.
Yhteistyö, Yliopisto Julkaistu:

UPM luovuttaa Kemian tekniikan korkeakoululle 10 000 kirurgista kasvosuojainta

UPM on ollut aktiivisesti mukana Covid19-epidemiaan liittyvien kasvosuojainten hankinnassa, ja luovuttanut niitä myös yleishyödyllisiin tarkoituksiin.