Tapahtumat

Väitös biotuotetekniikan alalta, DI Marjatta Vahvaselkä

Väitöskirjan nimi on: Bioprocessing of Plant-based Food Materials and Side Streams for Enrichment with Conjugated Linoleic Acid

DI Marjatta Vahvaselkä väittelee perjantaina 11.9.2020 klo 13 Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulussa, biotuotteiden ja biotekniikan laitoksella. Väitöskirjan nimi on "Bioprocessing of Plant-based Food Materials and Side Streams for Enrichment with Conjugated Linoleic Acid".

Vastaväittäjä: Professori Kati Katina, Helsingin yliopisto

Valvoja: Professori Monika Österberg, Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulu, biotuotteiden ja biotekniikan laitos

Linkki sähköiseen väitöskirjaan: https://aaltodoc.aalto.fi/doc_public/eonly/riiputus/

Väitöstilaisuus järjestetään etäyhteydellä Zoomissa, jonne voi liittyä vapaasti: https://aalto.zoom.us

Zoom pikaopas: https://www.aalto.fi/fi/palvelut/zoom-pikaopas

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu