Tapahtumat

Digital Business Master Class (kesä 2020)

Haastepohjainen Digital Business Master Class (6 op) on maisteritason kurssi, joka tarjoaa opiskelijoille loistavan tilaisuuden syventää osaamistaan digitaalisesta liiketoiminnasta. Monitieteelliset ja kansainväliset opiskelijatiimit työstävät kurssin aikana liiketoiminnan digitalisaatioon liittyviä projekteja yrityskumppaneille.
Students with bicycles in Otaniemi

Kesän 2020 Digital Business Master Class järjestetään online-kurssina

Group work at Aalto University (photo: Aino Huovio)

Digital Business Master Class (Online)

DBMC Online on digitaaliseen liiketoimintaan keskittyvä haastepohjainen online-kurssi, jossa opiskelijat ratkovat kansainvälisissä tiimeissä kumppaniyritysten tarjoamia haasteita.

Tapahtumat

Intensiivikurssi digitaalisesta liiketoiminnasta

Kesän 2020 Digital Business Master Class järjestetään online-kurssina. Lisätietoja yllä linkitetystä online-kurssin tapahtumasta. 

Digital Business Master Class (47E00100) on intensiivinen ja kansainvälinen kurssi, joka tarjoaa opiskelijoille näköalapaikan digitalisaation vaikutuksiin liike-elämässä. Kurssin aikana syvennytään siihen, miten digitaaliset teknologiat muuttavat yritysten prosesseja ja liiketoimintaa. Opiskelijat pääsevät soveltamaan oppimaansa kansainvälisissä tiimeissä kumppaniyritysten kanssa toteutetuissa projekteissa.

Kurssin opiskelijat tulevat Aallosta sekä yhteistyöyliopistoistamme ympäri maailmaa, mikä tarjoaa opiskelijoille hyvän tilaisuuden kansainvälisten verkostojensa rakentamiseen. 

Oletko kiinnostunut osallistumaan kurssille mutta et ole Aallon tutkinto-opiskelija tai yhteistyöyliopiston opiskelija? Kurssille on mahdollista ilmoittautua nyt myös Avoimen yliopiston kautta. Katso ilmoittautumisohjeet Avoimen yliopiston kurssikuvauksesta. Huomioithan ennakkotietovaatimukset.

 

Lue lisää

Students riding bikes in front of the Aalto University Väre building, photo by Unto Rautio

Digital Business Master Class

Digital Business Master Class is a challenge-based course with a focus on digital technologies as tools for building businesses.

Study at Aalto
Tyler Spring standing in a harbour at sunset, smiling.

DBMC-alumni Tyler Spring: "Kurssi on unohtumaton kokemus”

Tyler Spring osallistui Digital Business Master Class -kurssille heinäkuussa 2019, ja hän on onnistunut toteuttamaan kurssin oppeja töissään positiivisina muutoksina.

Uutiset
Four students sitting outside the School of Business

Digital Business Master Class: Application and Course Fees

Application guidelines and information about course fees at the Digital Business Master Class intensive course.

Study at Aalto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu