Tapahtumat

Design + Sustainability - Kestävyyden muotoilu -näyttely

Tervetuloa Espoon Kulttuurikeskukseen Aallon tutkijoiden ja taideilijoiden näyttelyyn tutustumaan kestävään muotoiluun ja sen tulevaisuudenkuviin.
Design + Sustainability - Kestävyyden muotoilu - & Future Artifacts taidenäyttely/art exhibition

Muotoilu tarjoaa ihmislähtöisen lähestymistavan muutokseen ja kehittämiseen, luoden uusia väyliä kestävän kehityksen tuomiseksi osaksi arkeamme. Design + Sustainability -näyttely perustuu Aalto-yliopiston Design Factoryn tutkimukseen 101 suomalaisesta organisaatiosta. Se tarjoaa katsauksen kuinka muotoilulla voidaan edistää kestävää kehitystä tänä päivänä.

Näyttely esittelee oivalluksia ja esimerkkejä kestävyyden muotoilusta, teollisuudesta kauppaan ja kuluttajatuotteista julkisiin palveluihin. Tutustu tyypillisiin muotoilun tavoitteisiin ja keinoihin kestävässä kehityksessä ja inspiroidu ympäristöllisen, sosiaalisen ja taloudellisen kestävyyden esimerkeistä!

Englanninkielistä näyttelyä täydentää Design+Sustainability -tulosraportti, joka tarjoaa laajemman katsauksen

Päänäyttelyn teemaa jatkaa Future Artifacts -näyttely Aalto Design Factoryn jäseniltä Shreyasi Kar, Anna Kuukka, Erwin Laiho ja Sushant Passi. Kuinka tämänhetkiset päätökset ja kulutustottumukset muokkaavat tulevaisuutta, ja mitä jätämme siitä jälkeemme? Näyttely luotaa taiteen ja konseptuaalisen muotoilun keinoin kestävyyden ulottuvuuksia tulevaisuudessa.

Näyttelyn avajaistapahtuma on 17-19 torstaina 5.1.2023 Espoon Kulttuurikeskuksessa

Lisätietoja antavat

Two students working at the Aalto University Design Factory's PrintLab

Design Factory

Design Factory kehittää ja edistää uusia työskentelytapoja, tilaratkaisuja ja tieteidenvälistä yhteistyötä huippuluokan opetuksen, tutkimuksen ja käytännön sovellusten tuotesuunnittelun tukemiseksi.

Konetekniikan laitos
Opiskelijoita työskentelemässä Design Factorylla

Tuotekehitys

Tuotekehityksen alalla tutkimusaiheisiimme kuuluu konseptisuunnittelu, modularisaatio, integroidut tuotekehitysprosessit ja teollinen muotoilu sekä tuotteiden valmistettavuus.

Konetekniikan laitos
Resource Wisdom - Designs for a Cooler Planet 2021

Helsinki Design Week on saapunut Otaniemeen – teemana resurssiviisaus

Mitä on viisasta suunnitella seuraaville sukupolville? Ainakin luksusvärejä pelloilta, puettavia aurinkokennoja ja paljon muuta - tervetuloa kurkistamaan tulevaan!

Tapahtumat
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu