Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu

Onneksi olkoon! Sinut on hyväksytty opiskelijaksi Aalto-yliopistoon.

Onneksi olkoon! Sinut on hyväksytty opiskelijaksi Aalto-yliopistoon.
Punaisia kuvioita vaakasuorasti

Hakemuksesi teki meihin vaikutuksen ja haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Aaltoon. Tulet olemaan hyvässä seurassa, sillä Aalto on arvioitu maailman 9. parhaaksi yliopistoksi QS Ranking –listalla alle 50 vuotiaista yliopistoista. Tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen opiskelukokemuksen henkilökohtaisella ohjauksella, kattavilla opiskelijapalveluilla ja aktiivisella opiskeluyhteisöllä. Toivottavasti näemme sinut ensi syksynä. 

Me Aallossa uskomme uteliaisuuden voimaan. Rohkaisemme opiskelijoitamme tutkimaan tuntematonta sekä oppimaan ja tekemään asioita täysin uudella tavalla – yhdessä ja rajoja rikkoen. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle kattavasti tietoa ja vastaamaan kaikkiin opiskelusi aloittamiseen liittyviin käytännön kysymyksiin. Yhteystietomme löydät kirjeen lopusta.

Tervetuloa Aaltoon!

Uuden Aalto-opiskelijan muistilista

Käythän huolellisesti läpi seuraavat vaiheet:

 1. Ota opiskelupaikka vastaan 20.4.2021 klo 15.00 mennessäJos olet tullut hyväksytyksi varasijalta, tarkista hyväksymiskirjeestä, milloin sinun tulee ottaa paikka viimeistään vastaan.
 2. Toimita tarvittaessa oikeaksi todistetut liitteet 26.5.2021 klo 15.00 mennessä (opiskelijaksi maalis- ja huhtikuussa hyväksytyt) tai 9.8.2021 klo 15.00 mennessä (opiskelijaksi touko- ja kesäkuussa varasijalta hyväksytyt).
 3. Ilmoittaudu läsnäolevaksi 28.7.2021 mennessä.
 4. Jos olet tullut ehdollisesti hyväksytyksi keskeneräisen tutkinnon perusteella, toimita oikeaksi todistettu kopio tutkintotodistuksesta 9.8.2021 klo 15.00 mennessä.
 5. Hae tarvittaessa asuntoa.
 6. Hae tarvittaessa opintotukea ja asumistukea.
 7. Aktivoi Aalto-käyttäjätunnuksesi aktivointiviestin saatuasi.
 8. Allekirjoita käyttöoikeussopimus sähköisesti 3.9.2021 mennessä (vaatii Aalto-tunnuksen aktivoinnin). 
 9. Suorita Aallon Alkuorientaatio verkossa (linkki toimitetaan myöhemmin, vaatii Aalto-tunnuksen aktivoinnin).
 10. Valmistaudu aloittamaan opintosi orientaatioviikolla (viikko 36).

Yksityiskohtaisemmat ohjeet ja tietoa uusille opiskelijoille löydät Aallon opiskelijaportaalista eli Intosta: https://into.aalto.fi/display/fiuudet

Yhteydenpito ennen syksyn orientaatiota

Lähetämme sinulle kevään ja kesän aikana uutiskirjeitä. Muistutamme niissä tärkeistä asioista ja kerromme tarkempia tietoja orientaatio-ohjelmasta sekä opintojen aloittamisesta. Sinulle nimetään opiskelijatuutori, joka on sinuun myös yhteydessä kesän aikana. Muistathan ilmoittaa meille, jos sähköpostiosoitteesi vaihtuu. Jos sinulla on jotain kysyttävää, otathan meihin yhteyttä!

Yhteystiedot löydät sivun alaosasta. Huomaathan että heinäkuu on loma-aika Suomessa, jos sinulla on kiireellistä kysyttävää, ota yhteyttä [email protected].

Tervetuloa Aaltoon. Nähdään syksyllä!

Yhteystiedot
 

Aalto-yliopiston hakijapalvelut

PL 11110
00076 AALTO

Otakaari 1
02150 Espoo

Puhelin: +358 2944 29290
Sähköposti: [email protected]

Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu

PL 31000
00076 AALTO

Puhelin: +358 29 442 92 80 
Sähköposti: [email protected]

 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu